2777
2789
عنوان

کنسرت ماکان بند

177 بازدید | 18 پست

دوستان رفتین تا حالا؟

من خیلی دوسشون دارم حالا میخایم بریم کنسرت به نظرتون ارزششو داره؟

چون تنها نیستم میپرسم وگرنه تنها بودم حتما میرفتم 

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

اگه دوسشون داری برو

تجربه اس دیگه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوسشون داری بروتجربه اس دیگه

من قراره یه سری دوستام ببرم تنها نیستم خاستم ببینم جو خوبی داره یا نه

وگرنه تنهایی میرم حتما

آره بعدشم حتما کنسرت گلزار برودوتا از بهترین خواننده های کشورمون گلزار و ماکان بند♡

واییی جرر خوردم😂😂😂

ماکان چقدر تو اینستا طرفدار داره

فکر نمیکردم اینقد داغون باشه؟😐

چرا؟حال و هوای کنسرتشون خوبه کهههواداراش تینیجر هستن معمولا

چون آدم باید برای گوش هاش هم ارزش قائل باشه 💅🏻 

اینهمه خواننده چرا این 

ما از ۱۰ ام تا ۱۷ ام فکر کنم تو شهر مون کنسرت علیرضا طلیسچی و آصف آریا و د دان و ناصر زینعلی و یه چند تای دیگه هست 

دنبال چی میگردی؟

من قراره یه سری دوستام ببرم تنها نیستم خاستم ببینم جو خوبی داره یا نهوگرنه تنهایی میرم حتما

کنسرت خوبه کلا کیف میده 

کاری ندارم ولی متاسفانه راه افتاده تو مجازی بگن ماکان بند فلانه و توهین کنن شاخه مثلا و میگن پیف پیف بو میده

حالا همینا دول دبه ماست هم ندارن بعد میگن مفت هم باشم نمیرم(کامنتای اینستا پره)

اگه تنها نیستی و دوسشون داری حتما برو

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کنسرت خوبه کلا کیف میده کاری ندارم ولی متاسفانه راه افتاده تو مجازی بگن ماکان بند فلانه و توهین کنن ...

دقیقا مثلا یکی از خوانندع هاشون به زبان های زیادی مسلطه کم پیش میاد فرد اینطوری...

حتما میرم مطمئنم تجربه خوبی میشه چون اطرافیانم میگفتن خیلی خوب بود

واییی جرر خوردم😂😂😂ماکان چقدر تو اینستا طرفدار دارهفکر نمیکردم اینقد داغون باشه؟😐

خیلی داغونن باور کن کنسرت رایگانم بزارن ارزش نداره بری🥲😂مخصوصااااا اون امیره مقاره

اون که دیگه نسخه دوم گلزاره

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

دقیقا مثلا یکی از خوانندع هاشون به زبان های زیادی مسلطه کم پیش میاد فرد اینطوری...حتما میرم مطمئنم ت ...

چه جالبببب😍

حرف حرف سلیقه اس و مردم ما بلد نیستن احترام بزارن به علایق هم

حتما برو خوش بگذره❤️🫂

خیلی داغونن باور کن کنسرت رایگانم بزارن ارزش نداره بری🥲😂مخصوصااااا اون امیره مقارهاون که دیگه نسخه ...

پسرخوبیع ولی کجاش شبیه گلزارع اخهه😐😂