بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه از نظر اخلاقی خیلی خوب هستن احترام میزارن ساده از نظر ساکتی نگفتم مثلا از نظر زندگی کردن واسه وسا ...
من خودمم همینطورم هیچوقت تو زندگیم چشموهم چشمی نکردم خداروشکر چون ریشه ادم میسوزه واقعا . این همه طلا دارم هیچوقت ننازیدم. درموردوسایل ساده زندگی هم تا حدود چیزی که نیازه ادم بخره مشکلی نیس وگرنه بقیش اضافست.مثلا لباسشویی واقعا خوب بود دستای ادم مرض پوستی و عفونت نمیگیره با موادشیمیایی.سرخ کن نون تست گرم کن هزارتا وسیله دیگه واقعا اضافیه
نه از نظر اخلاقی خیلی خوب هستن احترام میزارن ساده از نظر ساکتی نگفتم مثلا از نظر زندگی کردن واسه وسا ...
ازنظرغذا ومهمان هم رفت حتی بچه کوچیک هم خودش تنها بخدا بیاد پیشمون مهمانی . غذاهای متنوع براش میزاریم احترام میزاریم. واسه مراسما هم خسیس اصلانیستیم . با کسی کارنداریم واسه خودمون زندگی میکنیم ساده کینه ای هم نیستیم بی شیله پیله