2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ی منم سادن ولی خسیس نیستن

ساده زندگی میکنن ولی مثلا واسه مراسما و عیدی و این چیزای عروسمون دیگه هرچی درتوانشون بود گذاشتن همه چی عالی و درجه یک

ولی مدل زندگی روزمره ی ساده ای دارن

خانواده ی منم سادن ولی خسیس نیستنساده زندگی میکنن ولی مثلا واسه مراسما و عیدی و این چیزای عروسمون دی ...

در چه حد سادن؟ 

نه اینا تو همونم سادن

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
دیگه بیچاره ها دارن زندگیشونومیکنن اگه دخالت کنن میگی زندگیمو زهر کردن اگه ساکتن میگی بدم میاد . دیگ ...

نه از نظر اخلاقی خیلی خوب هستن احترام میزارن 

ساده از نظر ساکتی نگفتم 

مثلا از نظر زندگی کردن واسه وسایل خونه 

مثلا مدل خونه ی مادرم سادس مبل نداره خودش دوسنداره مبلو پشتی گذاشته وسایلشم جدید نیس تقریبا قدیمی هس ...

اره دقیقا اینام قدیمی هست وسایلشون 

ولی مبل دارن ولی در کل قدیمیه 

پدرش میگع همینا کار میکنه

اره دقیقا اینام قدیمی هست وسایلشون ولی مبل دارن ولی در کل قدیمیه پدرش میگع همینا کار میکنه

خب اونجوری راحتن حتما

چون مادر من اصلا خسیس نیست ولی همینجوری راحته

من خودمم همسرم شغلش یه جوریه هم نمایشگاه مبل داره هم فروشگاه فرش و هم لوازم خانگی 

۸ساله اردواج کردم نود درصد وسایلام واسه جهیزیمه وقتی سالمه دوسندارم الکی عوض کنم 

خب اونجوری راحتن حتماچون مادر من اصلا خسیس نیست ولی همینجوری راحتهمن خودمم همسرم شغلش یه جوریه هم نم ...

اره ولی چرا پس سمت ما انقدر به چیزای خونه اهمیت میدن 

خورد خوراک مادرتم سادس وقتی مهمون میره؟

نه از نظر اخلاقی خیلی خوب هستن احترام میزارن ساده از نظر ساکتی نگفتم مثلا از نظر زندگی کردن واسه وسا ...

من خودمم همینطورم هیچوقت تو زندگیم چشموهم چشمی نکردم خداروشکر چون ریشه ادم میسوزه واقعا . این همه طلا دارم هیچوقت ننازیدم. درموردوسایل ساده زندگی هم تا حدود چیزی که نیازه ادم بخره مشکلی نیس وگرنه بقیش اضافست.مثلا لباسشویی واقعا خوب بود دستای ادم مرض پوستی و عفونت نمیگیره با موادشیمیایی.سرخ کن نون تست گرم کن هزارتا وسیله دیگه واقعا اضافیه

..

من خودمم همینطورم هیچوقت تو زندگیم چشموهم چشمی نکردم خداروشکر چون ریشه ادم میسوزه واقعا . این همه طل ...

اره میگن اینام چشم هم چشمی خیلی بده 

مثلا اصن فکر نمیکنن ک مردم دربارشون چی میگن 

نه از نظر اخلاقی خیلی خوب هستن احترام میزارن ساده از نظر ساکتی نگفتم مثلا از نظر زندگی کردن واسه وسا ...

ازنظرغذا ومهمان هم رفت حتی بچه کوچیک هم خودش تنها بخدا بیاد پیشمون مهمانی . غذاهای متنوع براش میزاریم احترام میزاریم. واسه مراسما هم خسیس اصلانیستیم . با کسی کارنداریم واسه خودمون زندگی میکنیم ساده کینه ای هم نیستیم بی شیله پیله

..

ازنظرغذا ومهمان هم رفت حتی بچه کوچیک هم خودش تنها بخدا بیاد پیشمون مهمانی . غذاهای متنوع براش میزاری ...

اینا واسه مهمونی هم سادن