2777
2789
عنوان

برادر شوهر نچسب

164 بازدید | 13 پست

خیلی آدم نچسبیه خداروشکر نامزدمم ازش خوشش نمیاد 

آدم خراب کن سواستفاده گر از وسایل خانواده و غیر متشخص

از ایناس که میری خونشون پانمیشه سلام بده شاید جواب سلامت با سر تکون دادن بده اونم شاید 

جدیدا با رفیقا به درد نخور تر از خودش گشته به به دردنخوربش اضافه شده :/

این روزا تموم شه حذفش میکنم از زندگیمون

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسود

ومن حسودم ؟ :/ 

می‌خوام ازدواج کنه قطع ارتباط کنم زودتر 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
نامزدت هم برادر همون آقاست دیگه ، مطمئن باش وجه اشتراک زیادی دارن با همحالا میاد بدگویی برادر خودشو ...

نه زمین تا آسمون فرق دارن . وجه اشتراکی ک شاید باشه 

ولی اون تحت تاثیر رفیقاشه. دوستاشم دیدم ک چقدر به درد نخورن

بدش نمیگه ولی خوششم نمیاد ازش. نمیتونم مسئلشو باز کنم 

بسیار تصمیم درستی گرفتی منم اگه زودتر این کارو کرده بودم الان یه بی سر و پا مثل اون به خودش اجازه نم ...

کلا آدمی که به درد نخوره باید حذف شه .من خواهر برادر خودمم حذف میکنم چه برسه به اون 

توام جلوش بگیر

کلا آدمی که به درد نخوره باید حذف شه .من خواهر برادر خودمم حذف میکنم چه برسه به اون توام جلوش بگیر

دیگه خدا خواست تصمیم به قطع رابطه گرفتم برای همیشه البته که به شوهرا اعتباری نیس ولی من ایندفعه جلوی بابام که کلی رودرواسی داره ازش تعهد گرفتم دیگه اسمی از خانوادش جلوی من نیاره

دیگه خدا خواست تصمیم به قطع رابطه گرفتم برای همیشه البته که به شوهرا اعتباری نیس ولی من ایندفعه جلوی ...

باید خود شوهرت بفهمه خانوادش خوب نیستن تا متعهد باشه به حرفش 

وگرنه هرچی بشه دلش با اوناس

حالا ایشالا که حل شه

نه زمین تا آسمون فرق دارن . وجه اشتراکی ک شاید باشه ولی اون تحت تاثیر رفیقاشه. دوستاشم دیدم ک چقدر ب ...

ببین احتمالا شوهرت به برادرش حسادت میکنه، بعضی از مردها وقتی یه برادر خوش تیپ تر دارن میترسن که زنشون متوجه این تفاوت بشه...مطمئنم برادر شوهرت از لحاظ ظاهری خیلی برتری داره به شوهرت..بنابراین سعی می‌کنن فاصله بگیرن از اون برادر 

باید خود شوهرت بفهمه خانوادش خوب نیستن تا متعهد باشه به حرفش وگرنه هرچی بشه دلش با اوناسحالا ایشالا ...

خوش دیگه ایندفعه کاملا فهمید

ولی اینقدر ساده است میدونم حتی اگه منم نبره خوش باز میره 

فقط بهش گفتم رفتی اونجا یجوری برو من نفهمم اعصابم بهم میریزه

ببین احتمالا شوهرت به برادرش حسادت میکنه، بعضی از مردها وقتی یه برادر خوش تیپ تر دارن میترسن که زنشو ...

نه بابا قیافش کجا بود 

اینکه طرف پشه پر نمیزنه تو جیبش از خانواده قرض میگیره پس نمی‌ده حسادت دارع؟ کلا آدم بیشعوریه 

وسایل بدون اجازه برمیداره خراب می‌کنه . فضولی می‌کنه و دهن لق

یا عین گاو میخوره ظرفاشم می‌ذاره ما بشوریم حتی بهش بگیم بشور میگ ب من چ .کماهم ی بلایی سرش آوردیم  اگر همکاری نکرد گشنگی بکشه یا تو طرفا کثیف بگنده😌