2777
2789
عنوان

با شوهرم چیکار کنم

198 بازدید | 18 پست

یکبار فهمیدم گل میکشه قبل عروسی به خواهرش گفتم گفت اساساتو جمع کن ببر خودش قول داد که نمیکشه دیگه پارسال وسطای سال فهمیدم گل میکشه یک هفته قهر رفتم خونه بابام اینا اومد حرف زد قول داد نکشه دو سه هفته بعدش باز فهمیدم که اومد صحبت کرد که چیزی نیست همه میکشن اصلا اگه پایه ای گاهی بیا باهم بکشیم گفتم نه الان دیشب از سرکار اومد پک گل از لباسش افتاد اول قسم که مال من نیست بعدم گفت یکی از همکاراش اورده و اینم وسوسه شده کشید و قسم و قولو اینا که دیگه نمیکشه گفتم اینجوری میخواستی خوشبختم کنی؟من نمیتونم اگه فکر میکنی چیزی نبستو میخوای بکشی من نمیمونم ،گفتم با این وضعیتت فکوفامیلت ایشالاماشالا میکنن برا بچه دارشدن؟من با این وضعیتت عمران بچه نمیارم ،و بعدشم بهش گفتم دیگه حسی بهش ندارم،و واقعا نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موضوع خیلی حساسی هست و تصمیم‌گیری در این شرایط سخت ولی بسیار مهمه. اول از همه، باید بهت بگم که حسی که الآن داری کاملاً طبیعی و قابل درکه. تو در رابطه‌ای هستی که اعتماد و آرامش کم کم داره از بین میره، و این آسیب بزرگی به رابطه می‌زنه.

نکاتی که می‌تونی در نظر بگیری:

ریشه مشکلش رو درک کن: افراد معمولاً به مصرف چیزهایی مثل گل یا سیگار پناه می‌برن برای رهایی از استرس، مشکلات عاطفی یا عادت. بهتره باهاش در این مورد بدون قضاوت صحبت کنی و بفهمی دلیلش چیه؟

خط قرمزات رو مشخص کن: خیلی صریح و محکم بهش بگو مصرف مواد برایت قابل قبول نیست و این رفتار برای تو و آینده‌ات خطراته. تو حق داری برای زندگیت استاندارد تعیین کنی.

اعتمادسازی: اگر قول می‌ده ترک کنه، شاید نیاز باشه کنار هم روش درست ترک رو پیدا کنید. چون ترک این چیزها بدون حمایت واقعاً برای خیلی‌ها سخته. شاید لازم باشه به مشاور یا روانشناس متخصص مراجعه کنین.

بچه‌دار شدن رو به عقب بنداز: تصمیمی که برای بچه‌دار نشدن گرفتی کاملاً منطقیه. یک بچه نیاز به محیطی سالم و پایدار داره، و تا وقتی این شرایط فراهم نباشه، بچه‌دار شدن فقط مشکلات بیشتری ایجاد می‌کنه.

ارزیابی خودت: مهم‌ترین سؤال اینه که آیا می‌تونی بهش فرصت بدی یا نه. اگر فکر می‌کنی با وجود تمام وعده‌ها دوباره بهت آسیب زده، طبیعی هست که حس کنی دیگه علاقه‌ای نداری. به حس خودت احترام بذار و اجباری نکن.

روی تصمیمت محکم باش: اگر حس می‌کنی دیگه این رابطه آینده‌ای نداره و تمام این قول‌ها فایده‌ای نداشته، بهتره رابطه رو به شکل منطقی تموم کنی و از اون مسیر زندگیت جدا بشی. زندگی کوتاه‌تر از اینه که اون رو با حسرت و فشار بگذرونی.

💡 جمع‌بندی:  

برای خودت خط قرمز و محدوده تعیین کن. اگر می‌خواهی فرصت دوباره بدی، باید با کمک تخصصی مثل مشاور و شاید یک برنامه ترک مواد همراه باشه. ولی اگر حس کردی تمام اعتماد و عشقت بهش از بین رفته، شاید وقتشه که برای خودت و آینده‌ات مسیر جدیدی انتخاب کنی.  

هر تصمیمی که می‌گیری، بدون که آرامش و سلامت روان تو مهم‌ترین مسئله‌ست. ❤️

تعطیلی داره ترک نداره، نمدونم گل به چه اندازه معتاد میکنه، یعتی مثل شیشه اینا هس یا نه؟ اما به هر حال زمانی که جواب نده برا بدنش، میره دنبال یه مواد قوی‌تر، ابدأ بچه نیار، تا ببین چیکار باید بکنی

مردی ک ب خانمش پیشنهاد اعتیاد بده رو هیچ امیدی نداشته باش

بهش همینو گفتم گفت الان که گفتی فهمیدم چقدر حرف بد زدم معذرت میخوام ،خیلی مصمم میگفت بهم فرصت بده جبران کنم خیلی شرایط سختی دارم مامانمم فوت کرده این مسئله رو هم به هیچکس نمیتونم بگم مثل توف سربالاس

حقتهقبل عروسی هن میدونستی

حقمه چون قبلا اعتیاد داشته و کمپ رفته بوده و اینو تو خواستگاری گفته بود ولی خیلی مردومردونه گفت دیگه نمیخواد سمتشون بره ولی الان با حرف که گل که چیزی نیست میخواد خودشو  چیز نشون بده

بهش همینو گفتم گفت الان که گفتی فهمیدم چقدر حرف بد زدم معذرت میخوام ،خیلی مصمم میگفت بهم فرصت بده جب ...

مسایمون درآمدش بالابود..تریاک می‌کشید.. ب خانمش هم یاد داد...یواش یواش کل زندگی رو از دست دادن...خانمه رفت خونه ف س اد...آقا افتاد ب شیشه کشیدن...بچهاشون افتادن گردن خانواده پسره ولی اونها هم معتادشدن

عزیزم با این وضعیت به فکر آینده خودت باش باید عمر و جونیت به پای یه آدم معتاد که دائم وسوسه میشه و با کلی دروغ خودش توجیه میکنه حروم کنی این بپذیر اخلاق این آقا همین و به این فکر کن قرار در آینده ایشون پدر بچه ات بشه اگر میپذیری ادامه بده اگر نه فکری برای خودت کن تازه دعا کن ایشون کم کم وسوسه ات نکنه و شما رو هم مثل خودش معتاد نکنه 

مسایمون درآمدش بالابود..تریاک می‌کشید.. ب خانمش هم یاد داد...یواش یواش کل زندگی رو از دست دادن...خان ...

یا خدا ،خداکمکم کنه بنظرت بهش فرصت بدم یا ولش کنم؟شرایط جدایی هم سختیای خودشو داره وای خدا

یا خدا ،خداکمکم کنه بنظرت بهش فرصت بدم یا ولش کنم؟شرایط جدایی هم سختیای خودشو داره وای خدا

بهش فرصت بده...ب شرط اینکه هرهفته بهت تست بده.‌البته غافلگیرش کنی ک نره چیزی بخوره و منفی بشه