2777
2789

( اول بگم متاسفانه تاپیک هام یک ساعت بعد منتشر میشه و من نمیتونم سریع جواب بدم ) 

هر چی ب خودم میرسم 

ب پوستم فیشیال لیزر صورت میکرودرم 

کاشت ابرو ک البته تغییر زیادی نکردم 

لباس خوب هم می‌پوشم 

ولی هرررر کی من و میبینه با حالت ترحم چرا به خودت نمی‌رسی ؟؟؟ جوونی 

بخدا آرایشگر سر کوچه هرررر موق من و میبینه وااای یه ژل لب بزن ب پوستت برس اینکار و و کن اونکارو کن 

واقعا ناراحتم 

این همه آدم زشت ولی کسی چیزی بهشون نمیگه 

😔

بعد میکنم اعتماد ب نفس داشته باش 

بخدا بقیه اعتماد ب نفسم و ازم میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برا اینکهه نظر بقیه برات مهمه 

تو ایران حضرت فاطمه هم باشی ی عیبی پیدا میکنن روت بذارن بنابراین هر چی ک هستی همونو دوس داشته باش و ب خاطر خودت آرایش کن ن نظر بقیه

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

عزیزم کی گفته ژل زدن ب خود رسیدنه؟ این تفکرات تازه ب دوران رسیده هاست

ب خود رسیدن یعنی روتین پوستی فیشیال،  ورزش ، مراقب های جسمی و روانی از خودت

خارج از این بنظرم زیاده روی هست

مثلا کسی ک بخاطر مد شدن ژل ور میداره دو کیلو سیلیکون ب گونه هاش تزریق میکنه خودشو شکل عروس مردگان میکنه ب خودش رسیده؟ این ادم اتفاقا ب خاطر صنعت مد ب خودش آسیب زده

منم خیلیا بهم میگن ژل بزن و فلان ولی ته دلم بهشون میخندم

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

با ذکر سن تایپیک بزنین

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

۲۶

خب بزار نظر بدن اگه واقن دوستتن اما بعضیا واسه تضعیف میگن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲