2777
2789
عنوان

ماشین

192 بازدید | 23 پست

بچها اگه بفهمین شوهرتون ماشینشو به نام مادرش زده به شمام چیزی نگفته واکنشتون چیه؟

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
یه سکته ی ناقص میکنم

واقعا ؟

من تازه پیامک جریمه ماشینشو از شماره مادرش دیدم اعصابم خورده حالم از خودم بهم میخوره:)))

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین به درک ولی نشونه شکاف زندگی رو میبینه

واقعا از خودم بدم اومد امشب فهمیدم 

واقعا ؟من تازه پیامک جریمه ماشینشو از شماره مادرش دیدم اعصابم خورده حالم از خودم بهم میخوره:)))

چرا از خودت حالت بهم میخوره عزیزم اروم باش فعلا کاری از دستت ساخته نیس دیگه میتونی باهاش حرف بزنی ماشین و پس بگیرید

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

البته بنام زن خیلی موافق نیستم چون من زدم و دردسر دارم برای فروشش هر دفه

اصلا آدمی نیست باهاش حرف بزنم بچه ننس بگم منو میخوره 

من نمیگم به نام من کنه ولی حداقل به نام خودش باشه 

چرا از خودت حالت بهم میخوره عزیزم اروم باش فعلا کاری از دستت ساخته نیس دیگه میتونی باهاش حرف بزنی ما ...

اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم خیلی بی اعصابه رو مادرشم که حساس،اخه توکه میخواستی اینجور کاری کنی با مادرت ازدواج میکردی نه من

اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم خیلی بی اعصابه رو مادرشم که حساس،اخه توکه میخواستی اینجور کاری کنی با ما ...

الهی بگردمت درکت میکنم ان شالله به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه عشقش بهت هزار برابر شه ولی اگه درامدی داری واسه ی خودت جمع کن تا جایی که میشه نزار از زندگی مالیت سر در بیاره

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین