میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا ؟من تازه پیامک جریمه ماشینشو از شماره مادرش دیدم اعصابم خورده حالم از خودم بهم میخوره:)))
چرا از خودت حالت بهم میخوره عزیزم اروم باش فعلا کاری از دستت ساخته نیس دیگه میتونی باهاش حرف بزنی ماشین و پس بگیرید
میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین
اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم خیلی بی اعصابه رو مادرشم که حساس،اخه توکه میخواستی اینجور کاری کنی با ما ...
الهی بگردمت درکت میکنم ان شالله به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه عشقش بهت هزار برابر شه ولی اگه درامدی داری واسه ی خودت جمع کن تا جایی که میشه نزار از زندگی مالیت سر در بیاره