2777
2789

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره . واسه مشتری هاشون وقت میزارن و کیفیت شستشوی بالایی دارن . فرشای من بعداز شستن براقیت خاصی پیدا کرده اینم شماره هاشه ۸۸۳۷۰۸۶۳ _۷۷۹۰۱۷۸۶_۲۲۶۰۵۰۳۷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره

منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم همان طورکه تعریف کرده بودیدواقعاکیفیت کارشون خیلی عالیه فرشام برق میزنه منم راضیم وازهمه مهمتربسیارمنصف وخوش برخورد هستنددلم نیومدمعرفیشون نکنم اینم شمارشون22977030

44634282

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره . ...

مرسی از پیشنهادت منم با قالیشویی زعفرانیه 👉 تماس گرفتم و قالیچه های ابریشمی و ماشینی خودمو دادم واسه شستشو کاروشون خیلی خوبه ، فرشام خیلی عالی شده و نه رنگ داده و نه اسیبی دیده
سرعت پاسخ دهیشون بالاس چون بعد از اینکه تماس گرفتم کمتر از نیم ساعت سرویسشون رسید، مساله مهمتر اینکه کیفیت شوستشوی بالایی هم داشت شماره هاشونم میزارم 🙏👌👍😊
22174882
88370863
77901786

قالیشویی آبرنگ توی غرب عااااالیه.

سلام من فرشهای دستبافت تبریز و کاشان و دو تخته فرش ماشینی روشن داشتم که ده سال بود استفاده میکردم و ترس از اینکه بدم به قالیشویی داشتم تا هفته پیش دیدم توی این سایت از  قالیشویی آبرنگ تعریف شده منم با استرس زیاد زنگ زدم به قالیشویی آبرنگ اومدن بردن بعد از ۳روز خیلی خیلی تمیز و براق شده بود بدون هیچ آسیب دیدگی .منم بابت رضایتی که دارم گفتم به همه معرفیشون میکنم.همه جای تهران شعبه و سرویس داره.تلفش.

۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵

۴۴۶۲۰۱۵۶

ممنون بابت معرفی قالیشویی زعفرانیه 😍🤗🤩

قالیشویی زعفرانیه هفته گذشته برای بردن فرشهای دستباف اومدن و خودشون تمام فرشها رو جمع اوری کرده و بردن. اشکالات دیگری هم یکی از فرشها داش که باید رفو می شد که پیشنهاد دادند ما هم چون نیاز بود قبول کردیم. ۴ روز بعد فرشها را اودن و از تمیزی مثل گل⚘ شده بودند خدایی کارشون حرف نداره
مرسی از قالیشویی زعفرانیه 😘💃💃
اینم شماره های روی فاکتورشون

22605037
88370863
7790178۶

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم هم ...

مرسی گلم پیشنهادت عاااااااااالی و بموقع بودمنم فرشامو دادم امروز برام آوردن واقعا خیلی تمیز شستن تمام لکه هاشم پاک شده امسال اولین سالیه ک ازقالیشویی راضیم

قالیشویی آبرنگ توی غرب عااااالیه. سلام من فرشهای دستبافت تبریز و کاشان و دو تخته فرش ماشینی روشن دا ...

فرشهای ماشینی ترک .و دستباف دادم خیییلی عااالیه کارشون.خیلی راضیم از خدمات قالیشویی آبرنگ.

تلفنش .۸۸۸۶۶۱۴۹       ۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵  به نظر من قالیشویی آبرنگ یک برند بی نظیره👌