2777
2789
عنوان

جوگیر شدن بچه ها تو مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3075 بازدید | 53 پست

دقیقا دختر داییم همین جوره و خیلی بدتر با این که هفت سالشه و بزرگ شده بازم همینه مخصوصا تمرکز رو شوهر منه تو مهمونی ها ب حدی که واقعا کلافه اش می کنه یا کلا وسط مهمونی ملق می زنه بعضی وقتا هم برا جلب توجه بیخودی نق میزنه و بهونه میاره و گریه می کنه

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

پسر من. 😓😓

دوسالشه وقتی میریم مهمونی یا بانکی جایی

میره وسط جمعیت خودشو میکوبه زمین میگه آخخخخ یا علی. 😂😂😂

بلند میگه تا همه بهش توجه کنن اگرم شلوغ باشه و کسی متوجه نشه بلندتر میگه عمو عمو اوخ شدم. 😓😓

بعد یه نفر که بهش میگه یاعلی بلند شو,, بلند میشه دست میذاره رو کمرش دولا دولا میره میگه آخ قمرم. 😂😂😂یعنی ملت متلاشی میشن تز خنده اینم کیف میکنه,, منم اینجوری. 😧😧😰😰😰😖😖

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووخی😁😁😁 اتفاقا ما یه فامیلی داریم بچه اش همین جوره روم به دیوار ازش متنفرم😣😣😣 به خودت نگیر ...

حتما وقتی جلب توجه میکنه فقط مامانش قربون صدقش میره آره؟

واقعا برای شعور بعضی ها اینجا باید متأسف بود با تو هستم که هر وقت ازت سوال میکنم جواب نمیدی مگه از دماغ فیل افتادی؟
مثلا از به هم ریختن خونه گرفته تا پشتک زدن و پریدن از روی هرچیزی اونم نه اینکه بره تو اتاق بازی کنه ...

چندسالشه؟

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹

گاهی مهمونا زودتر از همیشه خداحافظی میکنن یا زودتر از همه از مهمونی برمیگردم که حداقل بقیه استراحت کنن خیلی تذکر میشنوه کاری میکنه همه بهش تذکر بدن و منم مدام غصه میخورم

مثلا از به هم ریختن خونه گرفته تا پشتک زدن و پریدن از روی هرچیزی اونم نه اینکه بره تو اتاق بازی کنه ...

بازم خوبه شما بهش تذکر میدین بعضی مادرا نه تنها هیچی نمیگن بلکه قربون صدقه بچه هم میرن

واقعا برای شعور بعضی ها اینجا باید متأسف بود با تو هستم که هر وقت ازت سوال میکنم جواب نمیدی مگه از دماغ فیل افتادی؟
گاهی مهمونا زودتر از همیشه خداحافظی میکنن یا زودتر از همه از مهمونی برمیگردم که حداقل بقیه استراحت ک ...

عزیزم من با وجود اینکه خیلی رفت و آمد رو دوست دارم مجبور شدم به خاطر بچه ها کمتر رفت و آمد کنم 

باید امیدوار باشیم بزرگتر که شدن بهتر بشن 

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
گاهی مهمونا زودتر از همیشه خداحافظی میکنن یا زودتر از همه از مهمونی برمیگردم که حداقل بقیه استراحت ک ...

عزيزم مطمعن باش هميشگي نيست تحمل كن واسه منم بعضي وقتها سخته ولي اين هم يه دوره از تكامل رشد شونه يه وقتهايي بايد توجه نكني و تذكر هم ندي چون بدتر ميشن . 

ريبار عشق زندگيم ❤️

وای کاش پسر منم اینجور بود ببهترین دانش اموز کلاس بهترین بچه فامیل بهترین نوه از بس ساکت و مودبه حاضر نیست به هیچ وجه جلب توجه کنه بمیرم براش یبار تو مهمونی روغن ماهی پاشید صورتش برا اینکه کسی نفهمه هیچی نگفت بعد که دیدم اتیش گرفتم😣

تو دیگر نیم من نیستی تمام منی  
حتما وقتی جلب توجه میکنه فقط مامانش قربون صدقش میره آره؟

مامانش میخنده😒

دختره خیلی تپله بچه هم نیستا کلاس دوم ابتداییه فکرکنم عینِ غول میاد سعی میکنه بشینه رو پات واست شعر بخونه اگر نذاری گریه میکنه😐

من یکبار بهش گفتم من لاجون و مردنی ام بشینی رو پام میرم سینه قبرستون تازه حوصله هم ندارم خاله جون برو روی یکی دیگه خراب شو از اون روز دیگه سمتم نمیاد😁😁

.Pain🔥you made me a believer