2777
2789

برا اونا اول ماه جدیده برا ما اهمیتی نداره مهم اینک ماهو رویت کنیم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ستتحرى معظم الدول هلال شهر شوال (عيد الفطر 1446 هـ) يوم السبت 29 مارس/آذار 2025م، ورؤية الهلال في ذلك اليوم مستحيلة من شرق العالم، وهي غير ممكنة من باقي مناطق العالم العربي والإسلامي باستخدام جميع وسائل الرصد بما في ذلك العين المجردة والتلسكوب وتقنية التصوير الفلكي أيضا، في حين أنها ممكنة باستخدام التلسكوب فقط من وسط وشمال القارة الأمريكيةـ مع كون الرؤية صعبة جدا من شرق القارة الأمريكية حتى باستخدام التلسكوب، ولا توجد إمكانية لرؤية الهلال بالعين المجردة إلا من مناطق المحيط الهادئ غرب الولايات المتحدة. به فارسی معنی کن

بیشتر کشورهای اسلامی هلال ماه شوال (عید فطر ۱۴۴۶ هجری قمری) را در روز شنبه، ۲۹ مارس ۲۰۲۵ میلادی رصد خواهند کرد. رؤیت هلال در این روز از شرق جهان غیرممکن است و در سایر مناطق جهان عرب و اسلامی نیز با استفاده از تمام روش‌های رصد، از جمله چشم غیرمسلح، تلسکوپ و فناوری عکاسی نجومی، امکان‌پذیر نیست. با این حال، رؤیت هلال با استفاده از تلسکوپ فقط در مرکز و شمال قاره آمریکا ممکن است، در حالی که در شرق این قاره حتی با تلسکوپ نیز رؤیت بسیار دشوار خواهد بود. رؤیت هلال با چشم غیرمسلح فقط از نواحی اقیانوس آرام، در غرب ایالات متحده، امکان‌پذیر است.

من از هوش مصنوعی پرسیدم گفت مرکز فلکی مرکز الفلک الدولی معتبره و رفتم تو سایتش اون متن بالارو داد منم دادم ترجمش کرد که معلوم شد اصلا تو منطقه ما دیشب ماه دیده نمیشده حتی تو خود عربستانم فردا باید عید میشد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️