ستتحرى معظم الدول هلال شهر شوال (عيد الفطر 1446 هـ) يوم السبت 29 مارس/آذار 2025م، ورؤية الهلال في ذلك اليوم مستحيلة من شرق العالم، وهي غير ممكنة من باقي مناطق العالم العربي والإسلامي باستخدام جميع وسائل الرصد بما في ذلك العين المجردة والتلسكوب وتقنية التصوير الفلكي أيضا، في حين أنها ممكنة باستخدام التلسكوب فقط من وسط وشمال القارة الأمريكيةـ مع كون الرؤية صعبة جدا من شرق القارة الأمريكية حتى باستخدام التلسكوب، ولا توجد إمكانية لرؤية الهلال بالعين المجردة إلا من مناطق المحيط الهادئ غرب الولايات المتحدة. به فارسی معنی کن
بیشتر کشورهای اسلامی هلال ماه شوال (عید فطر ۱۴۴۶ هجری قمری) را در روز شنبه، ۲۹ مارس ۲۰۲۵ میلادی رصد خواهند کرد. رؤیت هلال در این روز از شرق جهان غیرممکن است و در سایر مناطق جهان عرب و اسلامی نیز با استفاده از تمام روشهای رصد، از جمله چشم غیرمسلح، تلسکوپ و فناوری عکاسی نجومی، امکانپذیر نیست. با این حال، رؤیت هلال با استفاده از تلسکوپ فقط در مرکز و شمال قاره آمریکا ممکن است، در حالی که در شرق این قاره حتی با تلسکوپ نیز رؤیت بسیار دشوار خواهد بود. رؤیت هلال با چشم غیرمسلح فقط از نواحی اقیانوس آرام، در غرب ایالات متحده، امکانپذیر است.
من از هوش مصنوعی پرسیدم گفت مرکز فلکی مرکز الفلک الدولی معتبره و رفتم تو سایتش اون متن بالارو داد منم دادم ترجمش کرد که معلوم شد اصلا تو منطقه ما دیشب ماه دیده نمیشده حتی تو خود عربستانم فردا باید عید میشد