2777
2789

[QUOTE=377149676]چرا [/

چون نمیتونم ببینم نتونستم یک فرد رو از بدترین تصمیمی که راجب زندگیش میتونه بگیره برگردونم

ببینید من اعتقاد دارم به حکمت خدا و میگم این حکمت بوده که ما دیدیم پیام شما رو

مشغول نوشتن رمانمم😍

دقیقا داشتم به همین فک میکردم همیشه متنفرم از اینکه اینا چیزا رو میبینم و نمیتونم کاری کنم

منم همینطور 

خدا خدا میکردم اتفاق نیفته برام چون واقعا سخته 

مشغول نوشتن رمانمم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه برام هیچی مهم نیست میگردم یچی پیدا میکنم میمیرم

نه دیگه نشد،ماشاالله سنتون زیاده آدم عاقل و بالغی،این حرف چیه نمیدونم چقد به خدا اعتقاد داری و قبولی داری ولی اینو مطمئن باش خودش هواتو داره ازش کمک بخواه خودش کمکت میکنه

Mathematics teacher

اره باور نکن شاید یه روز پروفایلمو چک کنی باورت میشه ولی من میدونم با مردن راحت میشم

میگم باور کردمم

الله الله داداش به ولاه باور کردم میگم این راهش نیس، اینجوری میگین ادم دلش میگیره، همه راه ها رو امتحان کردین؟ که نتیجش شد این؟ خواهش میکنم هی نگین مرگ مرگ من عزیزم تا مرگ رفته وبرگشته پشیمون بود پیشمون پشیمون بخدا همه همینن الان حالش اونقدری خوبه که همیشه میگه خداروشکر که زندم الان حالتون خوب نیس پس فکر کردن رو بزارین کنار 

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

من بچه بودم یکی از اقوام دورم که من دوستش داشتم(خانم) خودکشی کرد تا همین الان ناراحتم و تاثیر روحی بدی گذاشته روم 

شرایط بعدش رو ما دیدیم و با خودم همیشه میگم چرا یکم یکم فقط بیشتر صبر نکرد 

مشغول نوشتن رمانمم😍

تا حالا آدمی ندیدیم که لحظات پایانی زندگیش از خودکشی اش راضی باشه 

این راهی که می‌خواهید انتخاب کنید یک طرفه است و تاوانش زیادی از مشکلاتتون بزرگتر

مشغول نوشتن رمانمم😍