2777
2789
عزیز دلم خدا بزرگه،شما اشتباه هم کردین،الانم واسه قسط هاتون اگه میتونید ماشین رو از برادرتون بگیرید ...

ماشین و دادم. بهش گفتم حلالت نباشه برا چک هم شکایت کردم آدرسشون کلا اشتباهه و وجود نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط دنبال آرامشم

ببخش داداش منظوری نداشتم ،همون بود منظورم 🌹

با خودکشی چیزی درست نمیشه نمیدونم مشکلتون چیه اما هرچی هس ان شاءلله رفع بشه که دیگه به سمت این راه نکشین ،همه بدبختی دارن هرکی به نحوی با مرگ چیزی درست نمیشه که هیچ بدترم میشه ،امیدوارم خدا اونقدری بهتون رفاه و ارامش بده که به همچین چیزی فکر نکنین🤲

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

من اگه ضعیف بودم شرایطمو بهونه میکردم میخوابیدم خونه

من بدون استثنا میگم فقط آدم های ضعیف خودکشی میکنن 

همیشه راه دیگری هست که ترجیح میدن راه ساده تر رو انتخاب کنن 

مشغول نوشتن رمانمم😍

من بدون استثنا میگم فقط آدم های ضعیف خودکشی میکنن همیشه راه دیگری هست که ترجیح میدن راه ساده تر رو ا ...

بیخیال ببخشید که شمارو هم ناراحت کردم حلال کنید فردا عیده منم کسیو ندارم برام یه فاتحه بخونید حتما 

بیخیال ببخشید که شمارو هم ناراحت کردم حلال کنید فردا عیده منم کسیو ندارم برام یه فاتحه بخونید حتما

نه معلومه که نمیبخشم 

الان من تا آخر عمرم میگم من نتونستم و عذاب وجدان دارم 

مشغول نوشتن رمانمم😍

ولی خدا هم ولم کرد

نکرده، هرکی خودکشی کرده پشیمون شده هرکیییی 

من اولین بارمه یه مرد رو نصیحت میکنم خب راست و دروغ رو نمیدونم ولی باور کردم ، ببینید خب باشه دوس دارین خودکشی کنین اما اخرش چی؟ مشکلتون درست میشه ؟ همینجوری جلو جلو تصمیم نگیرین لطفا

نه معلومه که نمیبخشم الان من تا آخر عمرم میگم من نتونستم و عذاب وجدان دارم

دقیقا داشتم به همین فک میکردم همیشه متنفرم از اینکه اینا چیزا رو میبینم و نمیتونم کاری کنم 

نکرده، هرکی خودکشی کرده پشیمون شده هرکیییی من اولین بارمه یه مرد رو نصیحت میکنم خب راست و دروغ رو نم ...

اره باور نکن شاید یه روز پروفایلمو چک کنی باورت میشه ولی من میدونم با مردن راحت میشم