2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از فامیل خانواده از دنیا

همه مشکلات خودشونو دارن،بخدا هیشکی بدون مشکل نیست،مهم اینه ما خودمونو با این وضع سازگار کنیم،خیلی ها از بیماری مینالن،خیلی ها از بی پولی،خیلی ها از تنهایی

ولی اگه نگاه کنی به خودت میبینی چیزایی داری که خیلی ها حسرت اونو دارن،زندگی بالا و پایینه آدم نباید خودشو ما امید کنه،چون خدا همیشه هوای بنده هاشو داره شک نکن

Mathematics teacher

نه داداش من رو زمین اضافه ام

اضافی چیه عزیز من،یه نگاه به اطرافت بنداز،برو بیرون تو جامعه بگرد ببین مردم چقد مشکلات دارن،مردمی که بخدا آرزوی مردن دارن اما آیا با مردن مشکلات حل میشه؟؟

از سطح ایران فراتر برو،همین کشورهای همسایه که نه خونه ای دارن نه غذایی واسه خوردن اما آیا نا امید شدن؟؟

اینجوری نگو داداش 

Mathematics teacher

ان شاء الله مشکلت حل بشه ولی این کار و نکن تهش پشیمونی قطعا

من شاید فقط امشبو زنده باشم ولی فردا شب یا زیر خاکم یا سردخونه اگه تو این سایتم نتونم پیدا کنم فردا با یه چیزی خودمو خلاص میکنم 

اضافی چیه عزیز من،یه نگاه به اطرافت بنداز،برو بیرون تو جامعه بگرد ببین مردم چقد مشکلات دارن،مردمی که ...

هیچکس مث من نیست 

من معلولیت جسمی حرکتی دارم از بچگی نداشتم با بدبختی و در به دری درس خوندم دیپلم گرفتم با وام و هزار بدبختی مغازه موبایل باز کردم داییم اومد یه ضربه مالی بزرگ بهم زد یه مشتری اومد گوشی آیفون برد چکش پول نشد به نزول افتادم با بدبختی از نزول تموم شدم یه داداش دارم ۲۰ سالشه جایی کار نمیکنه با وام یه ماشین گرفتم دادم بهش بلکه کار کنه اخرشم میاد میگه قربون خدا برم که فهمیده بهت پا نداده چند ماهه کرایه و قسط هام عقب افتاده فقط الان دلم خواب ابدی میخواد 

هیچکس مث من نیست من معلولیت جسمی حرکتی دارم از بچگی نداشتم با بدبختی و در به دری درس خوندم دیپلم گرف ...

اون بی لیاقت بوده بچه اس اصلا 

از حرفاتون مشخصه اراده قوی دارید پس یک مدت کوتاه استراحت کنید بهتر بشید ایشالا 

مشغول نوشتن رمانمم😍

هیچکس مث من نیست من معلولیت جسمی حرکتی دارم از بچگی نداشتم با بدبختی و در به دری درس خوندم دیپلم گرف ...

عزیز دلم خدا بزرگه،شما اشتباه هم کردین،الانم واسه قسط هاتون اگه میتونید ماشین رو از برادرتون بگیرید و بفروشید و قسطاتون رو بدید،به هیچکسی هم اعتماد نکنید واسه چک حتما صیادی بگیرید که بتونید اگه پاس نشد شکایت کنید

Mathematics teacher