2777
2789
عنوان

حوصله دارید داستان منو بشنوید❓💔

292 بازدید | 48 پست

واقعا حالم خوش نیست خودتون رو جای من بذارید و بعد نظر بدید ی جوری آرومم کنید واقعا حالم خوب نیست. 

من با ی پسری 5 ساله که آشناییت دارم که توی این 5 سال 3 سالش رو باهم رابطه داشتیم. 

همه چیز اوکی بود و ایشون شغلشون و ماشینشون و... اوکی شد به خانوادشون گفتن برای ازدواج ما راهمون دوره حدودا 12 ساعت راه داریم. 

ولی ی رابطه عمیق و واقعی رو باهم داشتیم هیچ دختری دور و برش نبود هیچ وقت کاری نکرد که من بخام ناراحت بشم و دخترای دورش رو بپرونم و... منم همینطور بودم بسیار متعهد بودیم بهم طی این سه سال هر دقیقه و ثانیه باهم بودیم طوری که بدون شب بخیرش خوابم نمیبرد صبح ها زود عین اون بیدار میشدم که بتونم اول صبح باهاش حرف بزنم اونم همینطور بود دوسم داشت مشخص بود طاقت قهر منو نداشت از ی جا بلاکش میکردم از ی جا دیگه میومد 

هدف هامون مشترک بود از همه لحاظ بهم میخوردیم 

به خانوادش گفت و خانوادش مخالفت کردن مادرش نه ولی پدرش گفت الا و بلا نه (بخاطر اعتیاد پدرم+راه دور) ایشون وقتی پدرشون اینو گفته بودن اومد به من گفت که باید جدا بشیم و خانوادم مخالفن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوسش داشتم بهش محبت میکردم همونجا گفتم بیا درستش کنیم راضی میشن گفت نه راضی نمیشن حرف بابام همینه 

الان 1 سال و نیمه از اون موضوع میگذره اونم دلش تنگ میشد میومد هفته ای یک بار و حال منو میپرسید منم چون دوسش داشتم هر سری حرفمو که بیا درستش کنیم بیا صبر کنیم و میگفتم ولی اون هر دفع میگفت تو هنوز منو فراموش نکردی و کلی حرف که من ازت خوشم نمیاد و دوست ندارم و هر سری قلبمو تیکه تیکه میکرد ولی من باز هفته بعد که میومد با خوش رویی جوابش رو میدادم (:

من دوسش داشتم بهش محبت میکردم همونجا گفتم بیا درستش کنیم راضی میشن گفت نه راضی نمیشن حرف بابام همینه ...

یک ماه پیش اومد گفت میخاد ازدواج کنه و همه شرایطش رو اوکی کردن و چندجا هم گفته برای خواستگاری (:

از اون موقع تا الانم پیام نداده 

چند سری توی همون یک سال و نیمم گفت بهم که دست خودش نیست دوسم داره ولی ی حسی همش بهش میگه از من دوری کنه 

یک ماه پیش اومد گفت میخاد ازدواج کنه و همه شرایطش رو اوکی کردن و چندجا هم گفته برای خواستگاری (:از ا ...

🥲شک نکن غم شکوندن دل تو هم همیشه باهاشه

هر چی بگذره بیشتر پشیمون میشه

ولی تو دیگه نباید بزاری بیاد 

اگه پیامی هم داد میدونم برات چقدر سخته،ولی جواب نده