2777
2789
عنوان

عمل بینی2ماه مونده به عقد🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 93 پست
آهان حتی مشورت کن کدوم دکتر خوبه یانه بهترین دکتر رو انتخاب کن.

دیگ تو شهری که زندگی میکنم و شهرای اطراف همین دکتر خوبه فقط

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

چه خوب پسبعد دو ماه فرم بینی شون چطوری بود؟پره های بینی رو هم دکتر دست زده بود یا نه؟

بعد دوماه خیلی خوشفرم خوب بود مثل این عکسا ک میذارن پیجشون اما بعد ی سال ونیم تعقییر کرد کوچبک‌شده یکم اما فرمش دیگ مثل عملیا نیس سادع طبیعی با یکم گوشتی اما بعد ی ماه دوماه تا سسه چها ماه قشنگ بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب بدن خودت داره ‌‌دوستم دقیق ۴۰ روز قبل عروسی عمل کرد چون چماق بود با ورمم قیافش بهتر بود ولی ...

من با ورم اش اونقدر مشکلی ندارم 

فقط ترس بدتر شدن اش رو دارم یا اینکه سوراخا قرینه نباشن و جای بخیه مونده باشه همچنان بعد دو ماه

یا دیدم بعضی دماغ عملی ها بعد چند ماه لب بالاشون ورم داره انگار سفت هس یه جورایی 

از ایناش میترسم🥺

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بعد دوماه خیلی خوشفرم خوب بود مثل این عکسا ک میذارن پیجشون اما بعد ی سال ونیم تعقییر کرد کوچبک‌شده ی ...

خوشبحالش 

نه نه حواسم به این یکی مورد هست لو ندم ضعف هامو مقابلش🥺😅😂همینجوری اش از شدت کم بودن اعتماد به ن ...

اعتماد به نفس داشته باش

مگه خدای نکرده دزدی  یا مثلا بی اخلاقی!؟

به اندازه ی خودت خوبی مطمئن باش

بعدشم خب اگر عمل کنی بعدش متوجه میشن و میگن اعتماد بنفس نداشت

بازم خودت بهتر میدونی

به نظرم به‌جاش برو کلاس خودآرایی و یاد بگیر خودتو خوشگلتر جلوه بدی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ن استخونی بود ولی تا ۶ ماه ورم داشت بعد خوب شد برای شما ک گوشتیه تا یکسال

پره هاتون هم برش خورد؟

جای بخیه ها چقدر طول کشید بره؟

اعتماد به نفس داشته باشمگه خدای نکرده دزدی یا مثلا بی اخلاقی!؟به اندازه ی خودت خوبی مطمئن باشبعدشم ...

الانم میگفتم اگر عمل کردم، به بهونه پولیپ یا انحراف بگم عمل کردم😅😂

دقیقا تک تک حرفاتون درسته 

دوستم ظاهرش عالی بود ولی اعتماد به نفس نداشت تهش یارو بهش خیانت هم کرد 

اره هر روز ترمیم کننده میزدم یادم نیس دقیق چند ماه طول کشید کامل بره

وای چند ماه ک خیلیه🥺

گوشتیه متاسفانه رخ اش اوکیه ولی نیم رخ اش نه😭چند ماه باید چسب بزنید شما؟

نکن گلم خیلی ریسکه خدایی نکرده عکساتم زشت میشه.

بستگی به نظر دکترت داره من چهل روز چسب زدم ولی خب تمام رخم پر از ورمه و یکم کجه

هر بژی کورد