2777
2789

دیشب با شوهرم دعوام شد دو سه تا قرص آلپرازولام خوردم تا امروز ساعت 16 خواب بودم الان همش گیجم نمیتونم درست راه برم میخورم به در و دیوار همش حالت تهوع دارم می‌خوام بالا بیارم اصلا حالم خوب نیست چکار کنم 😭😭😭 یه چیزی می‌خوام حالت تهوع بیشتر میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اینجوری کردی باخودت

شوهرم کتکم زد موهام کشید صورت و سرم چنگ کشید سرم زخم شد با صورتم منم خالم خیلی بد بود دیگه نا نداشتم بیدار بمونم میخواستم بخوابم هیچی نفهمم الان حالم خیلی بده😭😭😭

احتمالن تلقینه بابت مصرف قرص

چون الان با تمرکز ‌و بدون غلط تایپ کردید 

نگران نباشید عزیز من 

خوب هستید ‌و خوب تر میشید 

به چیزای خوب فکر کنید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
شوهرم کتکم زد موهام کشید صورت و سرم چنگ کشید سرم زخم شد با صورتم منم خالم خیلی بد بود دیگه نا نداشتم ...

الهی بمیرم چرااااااا 

دکتر برو خب🥲

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

احتمالن تلقینه بابت مصرف قرصچون الان با تمرکز ‌و بدون غلط تایپ کردید نگران نباشید عزیز من خوب هستید ...

چند بار تایپ کردم تا درست سه گوشیم خودکار غلط املایی ها درست می‌کنه تلقین نیست واقعا حالم بده همش به در و دیوار میخورم 

احتمالن تلقینه بابت مصرف قرصچون الان با تمرکز ‌و بدون غلط تایپ کردید نگران نباشید عزیز من خوب هستید ...

چند بار تایپ کردم تا درست سه گوشیم خودکار غلط املایی ها درست می‌کنه تلقین نیست واقعا حالم بده همش به در و دیوار میخورم