2777
2789
عنوان

دعوا کردم دارم از خونمون میرم

259 بازدید | 20 پست

۲۲سالمه ۱سالو‌ ۱ ماهه عقدم و عروسی نکردم  یه خواهر ۲۰ساله‌ دارم داشتیم شام میخوردیم کوکو داشتیم مامانم گفت نفری۳تا کوکو من خواستم کوکو دومی رو‌بردارم بزرگ‌بود خواهرم شروع کرد به توهین اون الان ۱دونس اون‌به اون بزرگیه میخوری نمیخوری سیر نمیشی گفتم به تو‌چه مگه غذایه توعه حالا یه عالمه کوکو بازم مونده بود ولی چشمش خوردن منو میگیره هی میگه بخور مثل خ*ر بشه هیکلت هی‌گفتم بزار زهرماریم‌رو‌بخورم تموم کن ول کن نبود توهین پشت توهین منم چنگال تو‌دستمو کردم تو باش پاشد‌ رفت تو اتاق مامانمم  داد میزنه منو نفرین میکنه هر‌چی حرف زشت بود بهم زد میگه‌ پس‌ اون پدرسگ کی عروسی میگره راحت شیم از دستت کی گم میشی از خونم بری منم گفتم حقش بود تا اون باشه با غذا خوردن منم کار‌نداشته باشه مامانم شروع کرد به کتک‌زدنم و سری حرفای خیلی زشت گفت توهینای خیییلی خییلی زشت که حتی نمیتونم بگم چی گفت منم زنگ زدم به شوهرم بیاذ دنبالم میرم ساختمون نیمه کارم که نه‌در داره نه پنجره چون نه حوصله مادرشوهرمو‌ دارم که برم خونش نه اینجارو‌میتونم تحمل کنم بابام خونه نبود اومد مامانم یه جور با دورویی به بابام میکفت که بابامم حرصی کنه بیاذ منو کتک بزنه میگه این نگرانه غذا کم بیاد فقط بهش گفت کم بخور اونم اینجوری کرد یعنی ۱۸۰درجه با دروغ تغییر داد هی میگه بهم زنجیری باید تو تیمارستان زنجیرت بکشن همیشه اینجوری بوده همیشه فرق میذاشت بین من و‌خواهرم از بچگی در قبال تمام بی ادبی های خواهرم هیچ عکس العملی نشون نداد و خواستیم اعتراضی کنیم به بدترین شکل ممکن برخورد کرد باهامون خیلی دلم شکشته خییلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجبروت شد به شوهرت بگی بیا ما سر کوکو دعوا کردیم بیا دنبال من؟

سر کوکو نه‌بخدا سر توهینای مامانم انگار من اضافم دارم نون زور بهم میدن یعنی چی کسی بچشو خونه بخت راهی میکنه چطور دلش میاد بگه ببخشید لقبای زنای خراب بهش بچسبوبه درحالی که من حتی قبل ازدواج یه دوست پسرم نداشتم بعدم به شوهرم بگه پدرسگ

کجا میری؟

میدونی که همسرت نباید در جریان رفتار های خانواده ات باشه ،چون ممکنه در آینده این چیز ها رو به روت بیاره،منت بذاره و...

خیلی مهمه که در ذهن اون،خانواده ات پشتیبان تو باشن. 

شاید یک روز با همسرت بحث کنی و اون چون می‌دونه خانواده ات هواتو ندارن هر جور دلش میخواد باهات رفتار کنه...

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
سر کوکو نه‌بخدا سر توهینای مامانم انگار من اضافم دارم نون زور بهم میدن یعنی چی کسی بچشو خونه بخت راه ...

من مامانت رو درک می کنم

بچه ها که دعوا کنن دیگه بنده خدا خون به مغزش نمی رسه یه چیزی میگه که اوضاع فقط آروم بشه

خواهرت که چنگال خورده از صحنه حذف شده این وسط یه چیزی هم به شما گفته که صحنه خالی بشه یه سکوتی بیاد تو خونه

حالا خواهرت گیر داد شما کوتاه میومدی 

الان همه رو انداختی به جون هم فقط هم خودت رو آزار میدی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چی بگم عزیزمواقعا ناراحت شدماما کاش یه جوری مدیریت میکردی شوهرت متوجه نشه اخه مرد جماعت بلاخره سرکوف ...

صد درصد ولی بزار اونم حدش رو بدونه یه قرون خرج نمیکنن خونه‌ رو تکمیل کنن عروسی بگیرن با اینکه پول دارن بعد من باید این همه حرف بکشم