من با همسرم به مشکل بر خوردیم اون خیلی به من ابراز علاقه می کنه ولی من هیچ علاقه ای بهش ندارم اون فکر می کنه دوستش دارم ولی باهاش کنار نمیام ولی حقیقت اینه من اصلا بهش علاقه ندارم
خیلی برای زندگیم تلاش می کنم و می خوام باهاش خوب باشم ولی نمیشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو راه رو از ریشه اشتباه رفتی که ازدواج کردی و اون بیچاره رو هم درگیر یه رابطه بی احساس کردی
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.