خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امام حسین (ع)باشهادت خودش برادراش برادرزاده هاش خواهرزاده هاش ویارهای با وفاش و اسارت خواهر، زن وبچش دنیا رو از نابودی نجات داد اگه اینجور نمیشد چیزی از دین باقی نمیموند ما هرچی داریم از امام حسین (ع) داریم
هرچی داریم
خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم