2777
2789

😍😍اعمال شب عیدفطر رو سرچ کنید غسل ونماز مخصوص وچند دعای کوچیک😍😍😍بسیار سفاررررش شدع ومبارکه

ثوابتونوکامل کنیدوخوش ب سعادت یکایک شما مومنین گرامی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

🙏🌹

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
🙏🌹

چقد راجب امام حسین ع اطلاعات دارین.؟؟؟من رو امام حسین ب دین برگردوند به طرز عجیب وغیرقابل باوری تویه خواب 

شماچقدر ایشون رو میشناسید.؟

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام حسین (ع)باشهادت خودش برادراش برادرزاده هاش خواهرزاده هاش ویارهای با وفاش و اسارت خواهر، زن وبچش دنیا رو از نابودی نجات داد اگه اینجور نمیشد چیزی از دین باقی نمیموند ما هرچی داریم از امام حسین (ع) داریم

هرچی داریم 

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
امام حسین (ع)باشهادت خودش برادراش برادرزاده هاش خواهرزاده هاش ویارهای با وفاش و اسارت خواهر، زن وبچش ...

احسنت🙏🏻.من ان شاءالله اوایل اردیبهشت مشرف میشم حرم مولا وایشون روازنزدیک زیارت میکنم

احسنت🙏🏻.من ان شاءالله اوایل اردیبهشت مشرف میشم حرم مولا وایشون روازنزدیک زیارت میکنم

تو رو خدا برا من رو سیاه هم دعا کنید که ...

تو رو خدا برا من رو سیاه هم دعا کنید که ...

بلانسبت.حتما باکمال میل سلام شمارو میرسونم خدمت اقا

میشه برای مامانم دعا کنید عمر طولانی داشته باشه و سلامت باشه ؟ امشب خیلی درد داره بیماریش پیشرفت کرد ...

حتمااااا حتماااا چشم🥺🥺اسمشونو بگو زیرقبه سفارشی دعاکنم

استارتر جان منو یادت نره دعا کنی دعا کن مادرم پاش خوب شه و به رشته دلخواهم برسم

جانم حتماحتماچشممم اسم مادرتونوبگو زیرقبه اسمشونوببرم🥺

اسمش فریبا ابجی دعا مون کن خیلی حالم بده نمیتونه راه بره از درد

روجفت چشااااام ان شاءالله اوایل اردیبهشت میرم پابوس اسامی رو همراه باخواستشون مینویسم روبرگه 🥹🥹

روجفت چشااااام ان شاءالله اوایل اردیبهشت میرم پابوس اسامی رو همراه باخواستشون مینویسم روبرگه 🥹🥹

خدا خیرت بده عزیزم ممنونم ازت 🥺❤️ منم دعام کن اسمم سارا 

منو مامانم جز هم هیشکیو نداریم میترسم خیلی 

خدا خیرت بده عزیزم ممنونم ازت 🥺❤️ منم دعام کن اسمم سارا منو مامانم جز هم هیشکیو نداریم میترسم خیلی

الهی پیشمرگ مادرت شم من، خدای مهربون سرپرست شمادونفرعزیزهس اصلااااا نگران نبااااش😍😍🥹🥹🥹🥹شمادونفرگرامی رو سفارشی دعامیکنم حتماحتماحتما