2777
2789
عنوان

چند شب پیش افطاری داشتم

210 بازدید | 16 پست

چند شب پیش رستوران افطاری داشتیم و فامیلارو دعوت کرده بودیم و جاریم یه ربع مونده به شام بیارن پا شد رفت ولی شوهرش موند و جاریم بدون خداحافظی این حرفا رفت حالا مادرشوهرم اومده میگه چون سرش درد میکرده رفته ولی ماشالله جاریم حالش از من بهتر بود حالا کار ندارم 

ولی اینکه بدون اینکه خبر بده و خدافظی کنه رفته 

خیلی بهم برخورد ولی نمی دونم به روی مادرشوهرم بیارم یا ن؟ 

شلوغش نکن شاید یهو حالش بد شده

گیر حاشیه نباش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نگو. تازه اگر خودش هم یادآوری کرد بگو من متوجه نشدم حالا بهتری؟

امسال سال جاری هاست😂🤦‍♀️جاری من با اومدن جاری جدید به من آلرژی پیدا کرده، قبلش خوب بود ها 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به نظر من نگو. تازه اگر خودش هم یادآوری کرد بگو من متوجه نشدم حالا بهتری؟امسال سال جاری هاست😂🤦‍♀️ج ...

اره همین که فکر کنه برات مهم نبوده و نیست خیلی میسوزه 😂بی توجهی به یه سری رفتارا و آدما بهترین کاره 

چی بگمالان به مادرشوهرت بگی چیکار میکنه بنظرت؟ منطقیه که به مادرشوهرت بگی؟

هیچ کاری که نمی کنه البته چون اونه اگه من اینکار میکردم به سیخ میکشید هم منو و هم شوهرمو 

ولی یه حسی بهم میگه بهش بگم که من همه چیو متوجه میشم 

هیچ کاری که نمی کنه البته چون اونه اگه من اینکار میکردم به سیخ میکشید هم منو و هم شوهرمو ولی یه حسی ...

اگر بهش بگی فقط جنگ درست میکنی و به مادرشوهرت بهانه میدی که بعدا حسابی جلوی جاریت تو رو خجالت زده و خرد کنه
معلومه ک مادرشوهرت میفهمه تو متوجه میشی
نیازی به اثباتش نیست

بنده خدا مادرا، الان خواهر کوچیکه من ، نمیدونم چرا کلا گارد گرفته، نه خونه هامون اومده عید دیدنی، اونروزم فقط عروسمون و مادرمو صدا کرده شام.

من و خواهرمم به جون مادر بنده خدام فقط غر غر کردیم.

مامانم‌مونده وسط بنده خدا.