2777
2789
عنوان

هیچوقت فکر نمیکردم همچین وزنی داشته باشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 63 پست
وای چ اراده ای داره اره حتما دکتر باید برم خیلی زیاد میخورم نمیتونم کنترل کنم 🥺یه چیز باید بده اشته ...

نه عزیزم من میگفتم عمرا من بتونم لاغر بشم جلوی اشتهامو بگیرم ولی سختیش واسه یه هفته اس بعدش میوفتی رو ریل😁

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
من ۷۸کیلو شده بودم با قد۱۶۵افسرده و اعتماد به نفسم صفررر باور نمیشد دیگه بتونم به وزن سابقم برگردم ا ...

خداروشکر چی کار کردی چطوری وزنت اومد پایین منم اصلا اعتماد ب نفس ندارم دیگه با اینکه چاقیم اینطور نیس ک چربی اویزون باشم فقط هیکلی شدم حس میکنم غولم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب کرفس نه عزیزم دم کرده تخم کرفس

تخم کرفس رو از عطاری باید بگیرم ؟من از عطاری یه پودری گرفتم طرف گفت خیلی خوبه برا کبد چرب ولی شوهرم میگه وقتی از چیزی خبر نداری چیه اسمش چیه میخوای چیکار بخوری گرون هم خریدم طرف هم عطاری قدیمی هست ولی با حرف همسرم ترسیدم مصرف نکردم فعلا 

خودت برا خودت رژیم نگیر اگه به حرف من گوش میکنی بدتر آسیب میرسونی و رژیمی که دکتر نده درست نباشه بیش ...

ارع چند وقته هی خودم رژیم مختلف میگیرم از گوگل سرچ کردم خودمو نگه میدارم اخر شب گشنم میشه یه عالمه میخورم 

خداروشکر چی کار کردی چطوری وزنت اومد پایین منم اصلا اعتماد ب نفس ندارم دیگه با اینکه چاقیم اینطور نی ...

کم خوری ورزش قرص خیلی راها 

ولی در اخر به این نتیجه رسیدم هرچقد بیشتر برای خودم سخت بگیرم زودتر زده میشم

مثلا شبا قبل خواب خیلی پرخوری میکردم گذاشتم کنار_ مصرف سبزیجات . اب . دمنوش پیاده روی تو خونه طناب زنی

راستی فست۱۶/۸ عالیه برای منکه خیلی خوب نتیجه داد

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
من بعد زایمانم شدم 70 قبلا 60 بودم یه مدت بیخیال شدم معتاد شیرینی جات شدم چند مدته چاق نیستم ها ولی ...

ده کیلو خوبه کمه زود پایین میاد من بخام کم کنم باید سی کیلو کم کنم 

خداروشکر خدا نیاره سر هیچکس خیلی وحشتناکه من صورتم انقدر تپل شده اونروز عکس گرفتم همش شدم لپ 🥲

همسنم من۹۹چییی بگم 

وااای من قدم۱۶۸

چندساله همینم افسرده شدم من۱۰۸بودم‌بزووور رسیدم این وزن😭

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
تخم کرفس رو از عطاری باید بگیرم ؟من از عطاری یه پودری گرفتم طرف گفت خیلی خوبه برا کبد چرب ولی شوهرم ...

چرا اخه وقتی عطاری گفته چرا استفاده نمیکنی؟

بله عزیزم من از عطاری گرفتم هرروز سر یه ساعت مشخصی بخور من هرروز ساعت ۳ ظهر میخوردم

اب جعفری خیلی خوبه هرروز ناشتا با لیمو بخوری

عجول نباش آسه آسه 

ده کیلو فعلا پایین بیار خیلی روحیه میگیری بعدش راحتره

منم۲۵ سالمه ۴۷ کیلو اندازه جوجه ماشبنیم 😭💔💔💔💔😁

منم ۲۴سالمه ۵۰کیلولم... هر کی میبینه... میگه چاق شو... هر چی میگم من خودمو همینجوری دوست دارم... بازم میگن نه چاق شو😑💔

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

نه عزیزم من میگفتم عمرا من بتونم لاغر بشم جلوی اشتهامو بگیرم ولی سختیش واسه یه هفته اس بعدش میوفتی ر ...

ایشالا تلاشمو بکنم باید وزنم کم شه خیلی خجالت میکشم اعتماد ب نفسم صفر شده 

10 اره بخوام می تونم غدام زیاد نیست معمولا من میخورم هیج وقت پر خور نبودم ولی عوضش خیلی شیرینی جات مصرف میکردم از اولم دوست داشتم ها ولی یه مدت رسما معتاد شدم بیس از حد دلم میخواست چند روزی میشه ولی تونستم با این معتادی مقابله کنم بیشتر بخاطر کبد چربی که گرفتم ولی نمی دونم می تونم کامل حذفشون کنم یا نه 

ایشالا تلاشمو بکنم باید وزنم کم شه خیلی خجالت میکشم اعتماد ب نفسم صفر شده

انشالله کاش میشد یه گروه بزنیم کنارهم ادامه بدیم