2777
2789
عنوان

هیچوقت فکر نمیکردم همچین وزنی داشته باشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 63 پست
دکتر تغذیه برو چاق شو غصه نداره خواهر

من ازونام که خیلی به چاقی مقاوممچاقم بشم دیگ رژیمو ول کنم بدنم ب طرز وحشیاااانه بر میگرده به وزن قبلی باز لاغر میشم🥲💔

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد زایمانم شدم 70 قبلا 60 بودم یه مدت بیخیال شدم معتاد شیرینی جات شدم چند مدته چاق نیستم ها ولی خب 10 کیلو اضافه دارم بخاطر مصرف شیرینی جات کبدم چرب شده چند روزه شروع کردم به رعایت کم کردن غدا هام ببینم چی میشه می تونم شیرینی جات رو حذف کنم یا نه

من بعد زایمانم شدم 70 قبلا 60 بودم یه مدت بیخیال شدم معتاد شیرینی جات شدم چند مدته چاق نیستم ها ولی ...

اب جعفری و دم کرده کرفس برای کبد خوبه و لاغر هم میکنه

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
دکتر تغزیه تو کمترین زمان بهتریم وزن و کم میکنیخالم تو چهل روز ۸ کیلو کم کرد وزن کم کردن برا آدمای ب ...

وای چ اراده ای داره 

اره حتما دکتر باید برم خیلی زیاد میخورم نمیتونم کنترل کنم 🥺

یه چیز باید بده اشتهام کور شه 

والله سخته خوردن آب کرفس🙄

اب کرفس نه عزیزم دم کرده تخم کرفس 

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
منم ۴ سال پیش با همین قد این وزن رو دیدم و کم کردمخدا ببره اون روزارو نیاره دیگه چون نمیتونم برگردم ...

خداروشکر خدا نیاره سر هیچکس خیلی وحشتناکه 

من صورتم انقدر تپل شده اونروز عکس گرفتم همش شدم لپ 🥲