2777
2789

پزشکی قانونی واسه چی اگر منظورت اجازه واسه ازدواج نه بابا فقط قاضی با خودت حرف میزنه بعد باباتو احضار میکنن که جرا اجازه نداده و اینا اگر دلیلش قانع کننده نبود اجازه رو میدن بهت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی قانونی واسه چی اگر منظورت اجازه واسه ازدواج نه بابا فقط قاضی با خودت حرف میزنه بعد باباتو احضا ...

باباش نیست 

الان لنگ اجاره ازدواج  هستش اما یکم آسیب دیده بکارتش نامزدش می‌دونه ولی می‌ترسه بره پزشکی قانونی

باباش نیست الان لنگ اجاره ازدواج هستش اما یکم آسیب دیده بکارتش نامزدش می‌دونه ولی می‌ترسه بره پزشکی ...

تا اونجا که من میدونم پزشکی قانومی نمیفرستن اخه ربطی نداره فقط یکم با دختر و نامزدش و اینا حرف میزنن و باباش هم نباشه اگهی میدن و اینا اگر باز پیدا نشد دیگه اجازه رو میدن من خودم مراحل اولیه اش رفتم ولی بابام اومد اجازه داد خودش دیگه نرفتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲