2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه میتونن جواب سوالم رو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 174 پست

کاش اون کاربر معلوم الحال را ول کنید و اینقدر ریپ نزنید 

شاید پسر باشه اصلا 

چون من همیییشههه توی این سبک تاپیکا میبینمش فقط 

دقیقا هم همیشه همین چرندیات را میگه و 

کل تاپیک را میگیره دستش 

مریض جنسیه شاید ارضا میشه با این آموزشهای شما

ولش کنید دیگه 

همه ریختن سرش التماس 

البته همیشه همینه 

برید گوگل بزنید کامنتاش میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واقعا مشکلشه خیلیا این مشکلو دارن

دارم میگم تو تمام تاپیکای سردی و گرمی جنسی دیدمش 

دقیقا با همین حرفا 

یعنی چندیدن ساله فقط میخواد با تاپیکای مردم و کامنت گرفتن مشکلش حل شه 

اینقدر سطحی نگر نباشید 

خیلیا مشکل دارن یکی دوبار تاپیک میزنن تموم شد رفت 

نه که چندین سال عضویتشون همین باشه که

اگه باهات حسابی معاشقه کنه بازم سردی ؟ چرا من حس میکنم اون خانومایی که از نظر جنسی سردن یا خیلی تو ک ...

نه واقعا  ادم گرم باشه هیچ خستگی جلودارش نیس.من خودم جفتش تجربه کردم سردم باشی اصلا معاشقه هم کارساز نیس

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
عذر میخوامفکر کنم آقا هستید درسته؟اگر حس یه مرد تو‌رابطه سر کوب بشهینی وسط رابطه حسش بپره و دیگه ادا ...

بله من مرد هستم با رشته تحصیلی مرتبط. همانطور که عرض کردم مسائل دیگری وجود داره که باید اونا بهبود پیدا کند تا رضایت و بهبودی در کل روابط تون ایجاد بشه. این موضوع هم همراهش حل میشه.

بحث سردی و گرمی و سرکوب و... تعریفش در علم روانشناسی با چیزی که تو جامعه می گویند فرق داره.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست