2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه میتونن جواب سوالم رو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4942 بازدید | 174 پست
وا این حرفا چیه هر دو طرف باید مراعات هم رو بکننخب خانم زجر میکشه ! ی دوش دو دقیقه ای چیه ک مثلا مرد ...

منم بخدا همینو میگم ولی من یکم چون اطلاعاتم پایینه شوهرم این چند وقت اذیت شده احتمالا

رفتار دیروزش خیلی منو تو فکر برد….

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثال بود

از نظر من خانم نباید خودشو تحت فشار بزاره که چی همسرش راحت باشه:/

چرا نباید همسرش به فکر راحتی خانوم اش باشه؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

عذر میخوام برای من من خیلی تمایل داشتم چون کنار اش امینت داشتم خیلی خیلی دعوا و بحث داشتیم تقریبا هر ساعت اما این موضوع باز کنار هم نگه می‌داشت مارو .وگرنه الان میبینم هیچی نبود نگه داره من دوست داشتم بدون اون موضوع ام بتونیم کنار هم باشیم .

🕊
وا این حرفا چیه هر دو طرف باید مراعات هم رو بکننخب خانم زجر میکشه ! ی دوش دو دقیقه ای چیه ک مثلا مرد ...

خب داره میگه سرکار میره ما که اینجوری نیستیم که بخوایم دوش بگیریم هر وقت شوهرم نیاز داشته باشه من بهش نه نمیگم 

اخر چکار کردی ب شوهرت گفتی؟

اره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
هر چی رابطه برای طرفین لذت بخش تر باشه هم تحمل پذیری در مورد تاخیرش بالاتر میره و هم طرفین گرایش بیش ...

عذر میخوام

فکر کنم آقا هستید درسته؟

اگر حس یه مرد تو‌رابطه سر کوب بشه

ینی وسط رابطه حسش بپره و دیگه ادامه نده و نخواد(دلیلش هم سرد بودن پارتنرش باشه)

این مرد ممکنه کلا از رابطه سرد بشه با همسرش؟

یا اون لحظه حسش چجوریه؟؟

از نظر من خانم نباید خودشو تحت فشار بزاره که چی همسرش راحت باشه:/چرا نباید همسرش به فکر راحتی خانوم ...

یکی دو بار بله 

ولی هفت سال تحت فشار نباید گذاشته بشه 

چه بخواییم چه نخواییم 

چه خوشمون بیاد 

چه نیاد 

حفظ زندگی سخت شده در شرایطی که یه عده منتظرن زنی کوتاهی کنه تا مردش را از چنگش دربیارن ، 

میدونم مرد خوب دزدیده نمیشه 

ولی همه مردا خوب نیستن 

ما باید تمام تلاشمونا برای حفظ زندگیمون بکنیم 

یکی دو بار بله ولی هفت سال تحت فشار نباید گذاشته بشه چه بخواییم چه نخواییم چه خوشمون بیاد چه نیاد حف ...

درسته به نظرم همون اول باید دو طرف همو بشناسن بعد ازدواج کنن مثلا کسی که سرد هست نباید با کسی که گرمه ازدواج کنه:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍