2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه میتونن جواب سوالم رو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 174 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به 😍😍😍جوووون عجب مریض جنسی😂😂😂 مرررسی عزیزم در جهت اگاه سازی تلاش میکنی

سلام عزیزم 

درخواست دادم قبول نکردی

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بله من مرد هستم با رشته تحصیلی مرتبط. همانطور که عرض کردم مسائل دیگری وجود داره که باید اونا بهبود پ ...

اینطور که برداشت کردم میفرمایید کیفیت رابطه اگر خوب باشه بقیه مسائل هم حل میشه

پس من باید خودم رو با شرایط همسرم وفق بدم و رابطه های تا کیفیت داشته باشیم…

تا ناراحتی ها و دلخوری ها رفع بشه

اگر میتونید راهنمایی دیگه ای هم بکنید ممنونتون میشم

بسیارمشکل حادی هستش خانم منم بسیارسرده داره زندگیمون تموم میشه بخاطراین کاراگه سال به سال نرم طرفش باکش نی تازه خوشحالم هست بعدازچندماه هم که بخوام مثل ی تیکه گوشت مافته ومیگه کارتابکن بعضی وقتا داره روزنامه میخونه وقتی دارم رابطه برقرارمیکنم

اینطور که برداشت کردم میفرمایید کیفیت رابطه اگر خوب باشه بقیه مسائل هم حل میشهپس من باید خودم رو با ...

گفتم اینطوری نیست که موضوع یک جواب مشخص داشته باشه.

یکمش براتون می گم. مثلا خوبه هر دو پیش یک تراپیست برید ببینه طرح واره ناسازگار ذهنی مثل طرح واره رهاشدگی نداشته باشید.

دوم باید فشار کار و حاشیه های بی ارزش زندگی را کم کنید.

سوم باید حتما حتما هرشب سر یک ساعتی در یک دفتر خوش خط و زیبا بنویسید امروز چطور گذشت با توصیف احساساتش.

چهارم باهم از روی منظور و ضرب و المثل و به در می گم تخته بشنوه حرف نزنید. راحت در هر مرحله احساستون را در مورد رفتار یا گفتار طرف مقابل با پذیرش اینکه ممکنه ناراحت بشه و بتونه ناراحتیش را بگه بیان کنید. نهایتا این روش ها را هم آغوشی هم استفاده کنید. بی پرده حرف بزنید خوبش را همونجا و بدش را یادتون باشه فرداش بگید. این را هم بدونید بدن مرد و زن شباهت های زیادی داره. مثلا هر دو تشنه نوازش هستند. و مطلب آخر اینکه هرکس دلش خواست بتونه راحت بگه و نفر مقابل سعی شو بکنه بدون اینکه اذیت بشه با روش های مختلف براش سنگ تمام بذاره. شما طوری نوازش کن جذبش کن که خودتون می خواهید. اونم از شما یاد می گیره. کلا بهتون بگم مردا کمتر از زن ها حدس می زنند و می فهمند باید خیلی مستقیم و با احترام یادشون داد.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

بسیارمشکل حادی هستش خانم منم بسیارسرده داره زندگیمون تموم میشه بخاطراین کاراگه سال به سال نرم طرفش ب ...

الان خیلی ساله کسی روزنامه نمیخونه 

فک کنم بیشتر فانتزی ذهن مریضت رو گفتی😐😐

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰