2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه میتونن جواب سوالم رو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 174 پست
من ک متوسطه ن گرم ن سرد،بعد اینک مردی ک گرم میگن نمیتونه در مقابل جنس مخالف خودشو کنترل کنه راسته

اگه عاشق زنش باشه میتونه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی شد

اخر تاپیکم گفتم،شوهرم تاحالا چیزی بشون نگفته

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
درسته به نظرم همون اول باید دو طرف همو بشناسن بعد ازدواج کنن مثلا کسی که سرد هست نباید با کسی که گرم ...

ما سنتی بود ولی همون توخواستگاری بهم فهموند ک گرمه ولی همه چیش خوبه من دلم نیومد ازدستش بدم به جفتمون ظلم کردم بااین کارم

من دنبال راه حلمنمیشه اینجوری کهبالخره باید یکاری کنیم

من الان ۹ساله دنباله راه حلم آخرشم میگه توچرا ناراضی هستی. تازه باید خوشحال باشی که شوهرت دوستتداره و هر لحظه به فکره.....اینه شوهره من اگه موقعیت باشه روزی دو سه بارهم قانعش نمیکنه دیگه واقعا زده شدم

ما سنتی بود ولی همون توخواستگاری بهم فهموند ک گرمه ولی همه چیش خوبه من دلم نیومد ازدستش بدم به جفتمو ...

دقیقا به جفتتون ظلم کردی متاسفانه:)

ولی برو مشاور دکتر شاید حل بشه مشکل ات

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍