2777
2789

دوستان عزیز اهل تشیع من خودم سنی ام

اطلاعات زیادی ندارم درمورد اعتقاداتون فقط میدونم نماز رو جمع شده و سه بار میخونید در طول روز

اگه درستش اینجوریه که سه بار خونده بشه چرا خداوند وقتی نماز عصر حضرت علی علیه السلام قضا شد عصر رو برگردوند ک بتونه نمازشو بخونه؟

هدفم فقط رسیدن به یک جواب منطقیه پس خواهشا و لطفا به همدیگه توهین نکنید

کجا گفته برگردونده؟کدوم کتاب 

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اهل تشیع هم قبول دارند که پنج بار باید خونده بشه؟

خب ما که همین الان هم ۵ بار میخونیم و مستحب میدونیم که نماز عصر ومغرب را با فاصله بخونیم ولی اگه همون زمان هم خوندیم اشکالی نداره 

داستانی که شما میگید رو نشنیدم 

ولی خب حتی پیامبر هم در پنج نوبت می‌خوندم با این حال برای راحتی مردم و اینکه تنبلی نکنند  به همون سه نوبت تقلیل شده تا یه جورایی تشویق به خواندن نماز اول وقت بشن 

نماز عصر قضا بشه دیگه میره واسه غروب دیگه، منظورتو درست نفهمیدم، خب معلومه آخرین نمازه روزه دیگه و ق ...

چیزی که من فهمیدم اینه که دوستان اهل تشیع نماز عصر رو با ظهر میخونن

پس قاعدتا باید حضرت علی هم نماز عصرشونو با ظهر میخوندن

ولی تو معجزه رد الشمس ذکر شده که نماز عصرشون قضا شده و از خدا درخواست کردند خورشید رو برگردونه ک بتونه نمازشو بخونه

واقعیتش یادم نیست چرا دروغ بگمفقط یادمه به عنوان معجزه رد الشمس این موضوع رو خوندم

اگ یادتت اومد بهم معرفی کن ،بنطر من خدا هم اینقدر سخت نگرفته گفته تا میتونی سر وقت بخون نتونسی قضا بخون ،فقط میگ ت انسان باش و وجدان داشته باش من میبخشم 

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

یعنی چی عصر رو برگردوند؟ یعنی خورشید برگشت به سمت شرق؟؟ اولین باره میشنوم

بله 

معجزه رد الشمس رو ی سرچ بکنید لطفا من متاسفانه منبع یادم نیست نمیخوام رو هوا ی منبع به عنوان منبع معتبر معرفی کنم

چیزی که من فهمیدم اینه که دوستان اهل تشیع نماز عصر رو با ظهر میخوننپس قاعدتا باید حضرت علی هم نماز ع ...

عزیزم من منظورت را درست متوجه نشدم  شما یعنی میخوای بگی معجزه ردالشمس درست نیست ؟یا میخوای به این برسی که ما شیعه ها چرا مثل حضرت علی نمازمون را جدا جدا نمیخونیم ؟

ببین منم. اطلاعات دینی کمی دارم  ولی بیشتر تغییرات از امام صادق شروع شد برای اینکه دین رو راحت تر کنن وگرنه ما هم می تونیم پنج نوبت بخونیم الان زن عموی من که خیلی معتقده همین کارو میکنه