2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکتر نوشین جهرمی زاده تو هشت بهشت شرقی سونو رایگان ویزیت ۳۰ رسیدگی عالی سر وقت نوبت میری تو من دوقلو باردارم واقعا از هیچلحاظی کم نذاشته برام ...با همسرت هم میتونی بری داخل مطب

دکتر نوشین جهرمی زاده تو هشت بهشت شرقی سونو رایگان ویزیت ۳۰ رسیدگی عالی سر وقت نوبت میری تو من دوقلو ...

چرا سونو رایگان؟ تشکیل پرونده چقد هزینش شد؟ زگراستی اخلاقش چطوره؟

خدایا شکرت 

سلام دکتر محمد رضا سلیمی چهارراه حکیم نظامی اول نظر غربی دکتر خودم بوده کارش حرف نداره

اگر میخوای خانم باشه دکتر شهناز فشارکی سه راه سید خندان کوچه بهار ایشونم عاالی هستن

خانم دکتر جهرمی زاده چ ساعتی میشینن. تماس گرفتم گفتن که شنبه و سه شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۰ربع و یک شنبه و دوشنبه ساعت ۲تا ۲ربع نوبت دهی دارن.

خدایا شکرت 
دکتر نوشین جهرمی زاده تو هشت بهشت شرقی سونو رایگان ویزیت ۳۰ رسیدگی عالی سر وقت نوبت میری تو من دوقلو ...

لطف میکنین آدرس دقیشو بگین. بازم ممنون 

خدایا شکرت 
خانم دکتر جهرمی زاده چ ساعتی میشینن. تماس گرفتم گفتن که شنبه و سه شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۰ربع و یک شنبه و ...

ببین عزیزم حتما یک بار برو اگه خوشت نیامدت دکترتو عوض کن ... شنبه تا سه شنبه مطبش هست شنبه و سه شنبه صبح از ساعت ۱۰ تا ۷ شب مطب هست یک شنبه دوشنبه هم از ساعت ۲ ظهر تا ۷ شب مطب هستش بزرگمهر ابتدای هشت بهشت شرقی کوچه شهید عمویی ساختمان یاس عزیزم میتونی قبل از ساعت ۳ روزایی که هست بری نوبت بگیری همونجا وبری خونه ....والبته چون اوایل بارداریت هست فکر کنم زودی منشیش ویزیتت کنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز