2821
2789
عنوان

دکتر زنان زایمان اصفهان

39936 بازدید | 105 پست

سلاااااام 

دکتر زنان زایمان خوش اخلاق و خوب و کاربلد سراغ دارین اصفهان؟!

راستش اخلاق واسم مهمه چون از اینام که زود بهم برمیخوره اگه به حرفام خوب گوش نده و همش بگه برو بخواب(دیدم که میگم)!!!!

اخر هفته هفتم و هنوز پیش پزشک نرفتم چه کنم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قبلا پیش فتوحی میرفتم ولی اخلاقش و کارش رو دوست نداشتم...دو دفعه رفتم پیش الهه امیری اخلاقش خیلی خوبه راضی بودم ازش...ولی شنیدم شکم اول رو زایمان نمیکنه

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

منم رفتم پیش دکتر طلیعه اخلاقش خیییلی خوبه خییلی تشخیصشم معمولا خوبه. خیلیم خوب ب حرفای آدم گوش میده ...

تو خیابون شریعتی هس روبروی بیمارستان شریعتی. ساختمان فراز

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم 
من قبلا پیش فتوحی میرفتم ولی اخلاقش و کارش رو دوست نداشتم...دو دفعه رفتم پیش الهه امیری اخلاقش خیلی ...

چیزی در مورد دکتر مقارعابد و زهرا اسلامیان و جعفری هرندی یا مرندی شنیدین؟

کل فامیلمون میرن پیشش. همه هم اینقدر راضی بودن ک بچه های دومشونم باز با این دکتر بود من ک خیلی دوسش دارم  خیلی مهربون و خونگرمه

من پیش دکتر نسرین مالکی میرم توخانه اصفهان صبحا عصرام توحید میشینه فعلا راضیم جوابمو کامل میده وخوش ...

والا من نشنیدم عزیزم. من فقط پیش دکتر زهرا علامه میرفتم ک هنوزم میگم حلالش نمیکنم نزدیک عید خونریزی پیدا کردم هرجا زنگ زدم نتونستم پیداش کنم. بعدم بچم تو یازده هفتگی سقط شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز