2777
2789
عنوان

عزیزم فوت کرده

649 بازدید | 36 پست

فاتحه می‌دین براش؟

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم ارحمه واجعل الجنه الفردوس مثواها و اغسله بالما والثلج برحمتک یا ارحم الراحمین

کالامونگی چه همممممیشه تو سایتی یعنی انقد این سایت برات جذابه و کنجکاوی🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خوندم

خدا رحمتش کنه

همه میمیریم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیکارم اینجا پلاسم

نه جدی چندسالته؟ شغلت چیه ؟ زن و بچه نداری؟ 

آخه برام سوال شد فک کن همش تو گوشی مثلا شوهر من همش تو گوشی باشه میرم کنارش ببینم چیکار میکنه ...... بعد فک کن ببینم نو نی نی سایته میکشمش😂😂😂😂

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خوندمخدا رحمتش کنههمه میمیریم

خودم تو شکم بخدا الهی بمیرم براش😭😭😭

بیکارم.ندارم

میشه بگی چندسالته ؟

۲۷

۲۷ مجرد و بیکار 😨

۲۷ مجرد و بیکار 😨

ببخشید میشه برین یه جای دیگه حرف بزنید من حالم خوب نیست

خودم تو شکم بخدا الهی بمیرم براش😭😭😭

لازم نیست برا کسی بمیری

با امید و خوب و شرافتمندانه زندگی کن

به وقتش هر کسی میمیره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .