2777
2789
عنوان

عزیزم فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید میشه برین یه جای دیگه حرف بزنید من حالم خوب نیست

باشه عزیزم شرمنده خدا بهتون صبر بده و عزیزتون رو رحمت کنه براش فاتحه خوندم....میشه بگید چیکارتون بوده چندسال بوده ؟

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

باشه عزیزم شرمنده خدا بهتون صبر بده و عزیزتون رو رحمت کنه براش فاتحه خوندم....میشه بگید چیکارتون بود ...

دشمنت شرمنده همه کسم بود ۲۳سالش

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
دشمنت شرمنده همه کسم بود ۲۳سالش

ای وای چقدر جوون همسن من بوده 😔💔

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

علت فوتشون چی بوده عزیزم

دوتا مایه شوینده رو قاطی می‌کنه گازش میگیرتش😭😭😭

دوتا مایه شوینده رو قاطی می‌کنه گازش میگیرتش😭😭😭

خدا رحمتش کنه عزیزم خيلي سخته واقعا فقط اینو بدون دیر یا زود هممون مسافریم من اینطوری خودم رو آروم میکنم

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

خدا رحمتش کنه عزیزم خيلي سخته واقعا فقط اینو بدون دیر یا زود هممون مسافریم من اینطوری خودم رو آروم م ...

مامانش جلوم داره پر پر میشه هیچ کاری ازم برنمیاد😭😭