برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7575 عنوان داییم هیچ وقت خیرش ب هیچ کس نمیرسه حتی کسی ک کمکش کرده 106 بازدید | 9 پست نمیدونم این چ اخلاقبه داره آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من. امروز | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7575 شاید حقشه کی حقشه آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7575 شاید حقشه ب نطرم ناسپاسیه آوم ب کسی ک بهش کمک کرده کمکنکنه آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7575 نمیدونم چرا آدما رو دور خودش نگه نمیداره آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
asaltonam عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 545 ب نطرم ناسپاسیه آوم ب کسی ک بهش کمک کرده کمکنکنه حالا ۵ هزار تومن پولتون خورده جوش زدن نداره
علیرضا_افتخار عضویت: 1389/11/25 تعداد پست: 169 کسی که کمکی میکنه کادویی میده یا خیری به کسی میرسونه همیشه خودش بیشتر کیف میکنه.من همیشه اینجوری فکر میکنملذت واقعی مال خودته. مثل وقتی برای بچهها هدیه میخری و ذوقشون رو میبینی...
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7575 حالا ۵ هزار تومن پولتون خورده جوش زدن نداره برو قرصاتو بخور با کی کار داری آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7575 کسی که کمکی میکنه کادویی میده یا خیری به کسی میرسونه همیشه خودش بیشتر کیف میکنه.من همیشه اینجوری فکر ... آره این ک خیلی خوبهولی مثلا من دنبال کار برای یکی بودم فک میکردم بهش بگم قبول میکنه چون تولیدی داره ولی اصلا استثبال نکرد آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7575 حالا ۵ هزار تومن پولتون خورده جوش زدن نداره این نخ سوزنو بگیر بقیه تاپیکامم بخون 😂😅🤣🪡🧵😅😂😅🤣🤣😅😅😅 آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.