2777
2789
عنوان

یکنواختی زندگی

72 بازدید | 6 پست

نمیدونم فازم چیه این موقع تاپیک زدم برا همچین موضوعی😅

زندگیم از یه لحاظایی اونقدرام یکنواختی نیس ولی نه از لحاظ مثبت، یعنی با یه سری چالشایی مواجهم که اعصابمو بهم میریزه  

ولی یه مدته از نظر روحی میخوام یه چیزی رو تجربه کنم که قبلا نکردم دنبال چیزایی هستم که حتی 

یه زمانی گارد داشتم در برابرش 

مثلا یه رابطه جذاب چیزی که همیشه ازش فراری بودم هیچ وقت دوس نداشتم وارد یه رابطه ای بشم که روح و روانم رو درگیر کنه یا خدای نکرده وابستگی بیاره البته الآنم نمیخوام، منظورم همون دائمیش هس (تضمین نمیکنم تا چن روز دیگه نظرم عوض نشه) کلا میدونم آدمیم که حوصله یکی دیگه رو ندارم زود منزوی میشم نیاز به تنهایی خودم پیدا میکنم الآنم با فرمون خودم پیش رفتم که یه جورایی یکنواخت شده آخه تو زندگی من برخلاف خیلی از دخترا هیچ آدمی وجود نداره که دوسش داشته باشم یا به قولی کراش و این اوضاعا

واقعا هیچ کس نیس! این طبیعیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیت میکنن دیگه هیچکس پایرند نیست

آره واس همین منم سمت کسی نمیرم به هیچکس اعتماد ندارم 

ولی انگار با بالا رفتن سنم داره ترسم ار وابستگی کمتر میشه یا شاید صرفا چون خلا روحی پیدا کردم نیاز دارم با یه نفر وقت بگذرونم و صحبت کنم