2777
2789
عنوان

خواب تکراری

176 بازدید | 23 پست

سلام من کاربر مردم

یه دختریه می‌شناسمش خیلی میاد تو خوابم و تو خوابم حس خوبی نمی‌گیرم ازش همینجوری هم این خوابو میبینم به طرق مختلف ولی با همون حس بدی که میگیرم. حس عجیب و منفیه و تو خواب استرس میگیرم واقعا. چرا آخه باید تکرار بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین کدومه از اون بدبختاییه که ولش کردی 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من هروقت خواب هام رو تعریف کردم دیگه ندیدم تعریف کن چی دیدی شاید دیگه ندیدی

نمی‌دونم خوابای مختلف که حضور داره فقط و من می‌شناسمش تو خواب و حس بدی میگیرم

نمی‌دونم خوابای مختلف که حضور داره فقط و من می‌شناسمش تو خواب و حس بدی میگیرم

شبا قبل خواب یه صفحه قرآن بخون 

چندبارم لعنت به شیطون بفرست 

شیطون داره اذیتت میکنه 

کاربری دوم
اصن رابطه ای نداشتم با این.

لابد یکیه که بهش بدی کردی 

تو ناخداگاه ثبت شده برای همین

عذاب وجدانت اونو تو خوابت حمل میکنه

اگه شبیه شخصه خاصیه جبران مافات کن

شاید درست شد

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نه دقیقا اون نیست ولی حضور داره کلا

بنظرم ی جور نشونه هست ی بار بشین کامل خوابت رو با جزئیات تا هر جا که یادت میاد مرور کن و به جزئیات و نشونه ها فکر کن بعد از این دیگه خوابشو نمیبینی 

لابد یکیه که بهش بدی کردی تو ناخداگاه ثبت شده برای همینعذاب وجدانت اونو تو خوابت حمل میکنهاگه شبیه ش ...

نه بابا هیچ بدی هم نکردم تازه لطف هم کردم. کلا یه سر سوزن هم بدی نکردم بهش

نه بابا هیچ بدی هم نکردم تازه لطف هم کردم. کلا یه سر سوزن هم بدی نکردم بهش

مگه میشناسیش؟

خب شاید ی کاری رو از قصد نکردی ولی اون ناراحت شده 

شایدم غذا خیلی میخوردید