2777
2789
عنوان

همسرم هنوز نخوابیده😔

930 بازدید | 37 پست

خواهش میکنم فقط یه چیزی بگید من دلم آروم بگیره

یه اتفاقی افتاده(بین خودمون نبوده) که همسرم خیلی ناراحت شده

من طاقت ناراحتی و غصه خوردنش رو ندارم شاید خودم صدبار باهاش دعوا کردم و ایشون ناراحت شده ولی الان که سر این اتفاق ناراحته طاقتش رو ندارم

همسرم بی نهایت مرد صبور و با گذشت و مهربونیه

با اینکه خودم ببشتر از اون ناراحتم و غصه میخورم

ولی کلی باهاش حرف زدم خندیم مسخره بازی درآوردم که از این حال بیاد بیرون ولی اون خیلی ناراحته

دلم داره میترکه از غصه 

الان به کسی دسترسی نداشتم باهاش حرف بزنم

ببخشید که اینجا مطرح کردم😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردها اینموقع دوست دارن توتنهایی وسکوت باشن

میترسم خدایی نکرده طوریش بشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

آخی عزیزم

همسرت خیلی خوشبخته که شمارو داری

احتمالا به زمان نیاز داره. اصرار نکن خیلی بهش که از ناراحتی بیاد بیرون. فقط کنارش باش. اگر دوست داره نوازشش کن. براش نوشیدنی بیار. بهش زمان بده.

بذار ناراحت باشه و تنهاش بذار تا با خودش کنار بیاد

نگرانشم آخه

آخی عزیزمهمسرت خیلی خوشبخته که شمارو داریاحتمالا به زمان نیاز داره. اصرار نکن خیلی بهش که از ناراحتی ...

همینکارو کردم ولی....

یکم گلاب رو براش با عسل شربت کن بده بخوره

خیلی ممنونم

عالیه الان بهش میدم

ممنون که گفتی

آنقدر اینا مارو ناراحت میکنن پس چیه 🫣

ایشون اصلا منو ناراحت نمیکنن

بزار یکم تنها باشه ولی باهاش همدلی کن و از احساست بگو اما بگو میدونم قدرتشو داری که با این هجم غم با ...

بله چشم ممنونم