2777
2789
عنوان

به کمکتون احتیاج دارم

258 بازدید | 24 پست

سلام خانوما،با نصب برنامه میلی خیلی راحت تو خونه پول تو جیبی در بیارید،بعد نصب برنامه شمام با فرستادن لینک خودتون به دوستاتون میتونید پول بیشتری بگیرید،خودم همین الان برداشت کردم واقعیه،تو شبکه نسیم و روبیکا هم تبلیغش و میکنه

با کد دعوت من برید هم به شما هم به من ۵ میلی میده که بعدا تبدیل به پول میشه براتون

اینم کد دعوت milli-kboms

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

سلام ببخشید من کامنتتون رو دیدم توی یه پستی ک بچتون تشنج کرده و گفتن صرعه 

خواستم ببینم خوب شدن؟ چطورن الان؟

پسر منم تازه تشخصی صرع دادن ۴ سالشه خیلی نگرانم خوابوو خوراک ندارم. روزی چند بار اتفاق می افته و در حد خیرگی و صدای خاصی هست ک در میاره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ببخشید من کامنتتون رو دیدم توی یه پستی ک بچتون تشنج کرده و گفتن صرعه خواستم ببینم خوب شدن؟ چطور ...

سلام عزیزم

الان دو ساله داره دارو مصرف میکنه و خداروشکر دیگه حمله ی جدید نداشته هزاران بار شکر

شبی یه نصفه قرص فنوباربیتال ۱۰۰

البته برا پسر من بیشتر جنبه ی ارثی داره

بچه ی شما چطور شد؟اتفاق خاصی براش افتاد یا تو اقوام دارید؟

فقط پیگیری کن پشت گوش ننداز که تشنج تاثیر جدی رو مغز داره

باید دکتر داروشو عوض کنه تا بالاخره دارویی که بهش میوفته رو پیدا کنید

دکتر اول به پسر من شربت داده بود بهش نساخت بدتر تشنج می‌کرد باهاش،بعد بستریش کرد بیمارستان یه هفته آزمایش و ام آر ای گرفتن و قرص براش نوشت که الحمدلله بهش ساخت

الانم هر سه ماه یبار میبرم چکاب میکنه دکتر نوار مغز میگیره ازش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
سلام عزیزمالان دو ساله داره دارو مصرف میکنه و خداروشکر دیگه حمله ی جدید نداشته هزاران بار شکرشبی یه ...

والا پسر من ۴ ساله هست. بدون هیچ بیماری خاص و زمینه ای و ژنتیکی اینجوری شد

الان دکتر براش شربت اپیلیم داده.  تشنج پسر من ب صورت خیرگی خنده و صدای غیر عادی زیر ۳۰ ثانیه. اوایل چند روز یکبار الان دیگه شده روزی چند بار

دارم دق میکنم. خیلی نگرانم. پسرم خیلی خوب بود و هیچ مشکلی تو هیچ مرحله ای اط تکاملش نداشت. من انقد مواظبش بودم نمیدونم چرا اینجوری شده

ببخشید داروها و تشنج روی حافظه یا هوش و عملکرد بچه تون تاثیری نداشته؟

من شهرستانم راهمون خیلی دوره از تهران ولی گفتم شنبه بیارمش تهران نوار مغز و ام آی آی مجدد بگیرن. 

دکتر نیکبخت میخوام ببرم اشنامونه و فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و فلوشیپ صرع داره.

گفته بیار اینجا تا ۵ ۶ ساعت نوار مغز بگیرم. 

بچه شما هربار چقدر تایم نوار مغزش طول میکشه؟

میخوام ببینم اون میخواد این کارو برا ما بکنه یا برا همه همینه؟؟ دکتر بچه شما کیه؟

والا پسر من ۴ ساله هست. بدون هیچ بیماری خاص و زمینه ای و ژنتیکی اینجوری شد الان دکتر براش شربت اپیلی ...

بعد شربت شد روزی چند بار؟اگه اینطوره یعنی شربت بهش نساخته فوری باید داروشو عوض کنید

ببخشید داروها و تشنج روی حافظه یا هوش و عملکرد بچه تون تاثیری نداشته؟من شهرستانم راهمون خیلی دوره از ...

پسر من ۸ ماهگی تشنج کرد متاسفانه یعنی اوج رشد و مراحل تکاملش 

آره تاثیر داشت ،یک سال و دوماهگی راه افتاد ،حرف زدنش خیلی دیر شد،الان دوماه دیگه سه ساله میشه ولی هنوز خوب حرف نمیزنه تازه داره دو کلمه ای میگه اونم نه زیاد واضح

برا همین میگم حتما پیگیری کن چون تاثیر بد میزاره

نه نوار مغز اینقدر طول نمیکشه ،نهایت یک ربع بیست دقیقه طول میکشه من هر وقت پسرمو میبرم

ما شهرکردیم دکترش آناهیتا فرحزاد هست،خداییش دکتر خوب و با حوصله ای هست

بعد شربت شد روزی چند بار؟اگه اینطوره یعنی شربت بهش نساخته فوری باید داروشو عوض کنید

الان تازه دوتا دوز بهش دادم. دیشب و امروز صب. هر ۱۲ ساعت گفتن دو سی سی

دکترش گفت دو سه روز طول میکشه تا سطح دارو تو خونش بیاد بالا و اثر بذاره. بعد دارو امروز دوبار داشته تا الان

پسر من ۸ ماهگی تشنج کرد متاسفانه یعنی اوج رشد و مراحل تکاملش آره تاثیر داشت ،یک سال و دوماهگی راه اف ...

اره ما هم یاسوجیم و بردم اینجاانجام داد کلا ۲۰ دقیقه شد

اما دکتر تهران گفته بیاریدش ک ۵ ۶ ساعت مدام ازش نوار مغز بگیرم. شیرازم شنبه پیش دکتر اینالو نوبت داریم نمیدونم حالا تهران ببرم یا شیراز

پسر من ۸ ماهگی تشنج کرد متاسفانه یعنی اوج رشد و مراحل تکاملش آره تاثیر داشت ،یک سال و دوماهگی راه اف ...

نگفتن تا کی باید دارو بخوره؟ الان نوار مغزش نرمال یا نه؟ ام آر آی هم دادین؟ ببخشید نفهمیدم دلیل تشنج پسرتون چی بوده؟ یا گفتین من یادم نیست ببخشید

الان تازه دوتا دوز بهش دادم. دیشب و امروز صب. هر ۱۲ ساعت گفتن دو سی سیدکترش گفت دو سه روز طول میکشه ...

خوب پس تا همون دو سه روز که دکتر گفته صبر کن ببین انشالله که دارو جواب میده

اره ما هم یاسوجیم و بردم اینجاانجام داد کلا ۲۰ دقیقه شد اما دکتر تهران گفته بیاریدش ک ۵ ۶ ساعت مدام ...

ببین اگه دارو جواب نداد شنبه ببرش پیش دکتر،ولی اگه جواب داد بزار ببر همون تهران

خوب همون نوار مغزه فقط میخواد تو چند ساعت مدام چنتا ازش بگیره که ببینه چطوره امواجش

نگفتن تا کی باید دارو بخوره؟ الان نوار مغزش نرمال یا نه؟ ام آر آی هم دادین؟ ببخشید نفهمیدم دلیل تشنج ...

تشنجش ارثیه ،عموش و بچه هاشم همینطور بودن تا یک سال یا بیشتر دارو خوردن خوب شدن

نه هنوز نرمال نیست دکتر میگه هنوز موج تشنج توش دیده میه ولی کمتر از قبل

اره همون موقع که شربت بهش نساخت بستریش  کرد بیمارستان ام آر ای گرفت که خداروشکر پاک بود و مشکلی نداشت

میگه تا زمانی که سه تا نوار مغز بدون موج داشته باشه باید دارو بخوره بعد کم کم قطعش میکنه