2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دارم اذیت میشم گاهی کل روز هیچی نمیخوره .شربت اشتهاهم میدم

بزور نده بهش بزار خودش خواست بخوره چاره ای نیست دختر من بزرگه هله هوله زیاد  میخوره ولی غذا بزور میخوره

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

آره دختر من الان ۹ سالشه خوب شده 

قشنگ دق کردم من تو بچگی اش

الانم پسرم یک سال و نیمه اس دقیقا همونجوره

فقط باید بی اهمیت باشی من خیلی حرص خوردم بیخودی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
نزدیک سه سال روانی شدم اصلا غذا خوردن دوس نداره

خواهرشوهرم تا ۷  ۸ سالگی دنبال پسرش بدو میکرد غذا بهش بده کم وزن وضعیف بودبدغذاترین بچه ایی بود که میدیدم  کلی دکتربرد فایده نداشت از کلاس دوم ببعد تغییرکرد الان ۱۲ سالشه ماشالله رشد خوبی داره مدام بهش میگه کمتربخور چاق شدی 

بزور نده بهش بزار خودش خواست بخوره چاره ای نیست دختر من بزرگه هله هوله زیاد میخوره ولی غذا بزور میخ ...

من پسر بزرگم نه سالشه همینجوره ولی غصه نمیخورم ولی این کوچیکه میترسم رشد نکنه درست و حسابی

مهربون باشیم☺️
آره دختر من الان ۹ سالشه خوب شده قشنگ دق کردم من تو بچگی اشالانم پسرم یک سال و نیمه اس دقیقا همونجور ...

میشه بیشتر بگی؟چجوری حرص نخورم اخه .تعداد غذاهایی که میخوره به پنج مدل هم نمیرسه اونم دوقاشق

مهربون باشیم☺️
خواهرشوهرم تا ۷ ۸ سالگی دنبال پسرش بدو میکرد غذا بهش بده کم وزن وضعیف بودبدغذاترین بچه ایی بود که م ...

پسر خودمم همینجوریه الان بهتر شده نخوره هم حرص نمیخورم.ولی دخترم هنوز دوسال و نیمه اس خیلییی مونده تا اون سن چجوری حرص نخورم😭😭😭

مهربون باشیم☺️
میشه بیشتر بگی؟چجوری حرص نخورم اخه .تعداد غذاهایی که میخوره به پنج مدل هم نمیرسه اونم دوقاشق

ببین من متخصص طب سنتی بردم دخترمو

الکی اشتهاآور نده

بچه های اینجوری اکثرا صفراوی هستن و صفرای معده شون زیاده و باعث بی اشتهایی میشه

چیزای خنک و ترش بده بهش مثل رب انار 

بعد هم از نظر روانی هر چی مادر و پدر بیشتر حرص بخورن و هی بگن بخور چرا نمیخوری بدتره چون بچه میفهمه اینجوری توجه ها رو به خودش جلب میکنه بدتر میکنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ببین من متخصص طب سنتی بردم دخترموالکی اشتهاآور ندهبچه های اینجوری اکثرا صفراوی هستن و صفرای معده شون ...

چیز ترش چجوری بدم گلم .متنفره از خوردن.

همش میگم خدای نکرده بچم از دست نره 😭هیچچچچی نمیخورخ

مهربون باشیم☺️
چیز ترش چجوری بدم گلم .متنفره از خوردن.همش میگم خدای نکرده بچم از دست نره 😭هیچچچچی نمیخورخ

یه قاشق مربا خوری رب انار

هیچی یعنی دوست نداره؟هر چی دوست داره و میل داره بپز اصلا نگو مثلا باید گوشت بخوری یا ...

سیب زمینی سرخ کرده هم دوست نداره؟

کیک خونگی؟