2777
2789
عنوان

دیگه نماز نخوندم

175 بازدید | 17 پست

بچه ها ۳ روزه نماز نمیخونم با خدا قهر کردم

چند ماهه حرم میخوام ولی جور نمیشه برم

از بچگیم یک بار هم مشهد نرفتم

پولش بود ولی جور نمیشد تنها نمیتونم برم سنم کمه ۲۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم.

نمیتونی صحبت کنی با خانواده ، اجازه بدن با یه تور یا کاروان زنونه و امن بری ؟

ماشاالله سنت کم نیست برای سفر اونم مذهبی .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

با مدرسه برو‌

۲۰ سالشه ماشاالله

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خب عزیزم چه ربطی به قهر کردن داره 

حتما به صلاحت بوده نری مامان من بعد چهل و چند سال چند روز پیش رفت هر کاری حساب کتابی داره خدا قهرش میگیره وقتی سر هر چیزی باهاش قهر کنی یعنی ناشکری میکنی

خدایا شکرت♥️♥️♥️

خدارو بخاطر خودش بخواه نه نیازات و دعاها

اونوقت میبینی چجوری رفاقت میکنه باهات

گروکشی نکن عزیزم 

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
عزیزمممم.نمیتونی صحبت کنی با خانواده ، اجازه بدن با یه تور یا کاروان زنونه و امن بری ؟ماشاالله سنت ک ...

دچار اضطراب اجتماعی هستم اگر یهو مضطرب شم ممکنه بی حالی جسمی بگیرم باید یکی کنارم باشه دور از شهر

خدارو بخاطر خودش بخواه نه نیازات و دعاهااونوقت میبینی چجوری رفاقت میکنه باهاتگروکشی نکن عزیزم

بحث گرو کشی نیست من ۱ سال تمام نمازم زو خوندم بدون ۱ روز قضا فقط دلم یک مشهد خواست همین