2777
2789
عنوان

بابام اذیتم میکنه دیوونم کرده

182 بازدید | 9 پست

همش گیر میده بهم همش سرکوفت میزنه ک تو هیچی نشدی هیچی نمیشی ، از دستش ارامش ندارم  ، همش ۲۰ سالمه شنیدم ب مامانم میگفت هیچکس اینو نمیگیرش ، اونوقت ادعای فرهنگشم میاد ، چرا باید فکر این باشه ک منی ک ۲۰ سالمه شوهر گیرم نمیاد ؟ از نظر ظاهری بد نیستم ولی این حرفش حتی اعتماد بنفسمم ازم گرفته ،تا میام دست ب کاری بزنم گند میزنه ب حالم ن میتونم با ارامش درس بخونم ن میتونم با ارامش کار بکنم اونوقت گیر میده ک چرا ب جایی نرسیدی ، میخواستم در رابطه با اوضاع روحیم ک ۵۰ درصد خودش گمد زده به روانم با ی روانشناس صحبت کنم بهم میگفت دیوونه ای در صورتی که تا پارسال میگفت هرکی میره روانشناس که دیوونه نیست فکرت قدیمی نباشه، ب قران ک خودش باید بره روانشناس هرکی دیوونه نباشه این قطعا هست نمیدونم چطور نجات پیدا کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووه این خونواده تنها راه نجات ازشون خواستگار خوبه

حالا 

مامانم انقد خوبه نمیدونم چرا از بابام جدا نشده تا الان اصلا قطب مخالفشه، ولی از پسش بر نمیاد ک منو اذیت نکنه

حالا مامانم انقد خوبه نمیدونم چرا از بابام جدا نشده تا الان اصلا قطب مخالفشه، ولی از پسش بر نمیاد ک ...

اشکال نداره مثلا خوبتو میخوان ومیخوان به خودت برسی موفق شی میدونم این خونواده ها منظورشون اینجوریه

برا حرفای نامربوطش یه گوشت در باشه و یکی دروازه 

متاسفانه اونو نمی تونی تغییر بدی ، ولی خودت میتونی تغییر کنی 

باید هدف داشته باشی برا زندگیت و تلاش کنی ..... نزار هیچ چیزی ناامید یا خستت کنه