2777
2789
عنوان

بي بي چك بعد دو سه روز تاخير پريود بارداري رو نشون ميده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 23 پست
نه بابا چه کاریه. شاید حامله باشی. سقطش نکنی😐

اخه ما فعلا بچه نميخوايم!شوهرم ورشكسته شده همه ي خونه و ماشين رو فروختيم داديم به قرض!!!

باورتون نميشه من دو هفته است خونه ي مادرمم و جهازم رو جمع كردم تو يه اتاق

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
روش جلوگیریت چیه؟ واینکه قاعدگی هات منظمه؟

بله منظمه

معمولا كان دوم ولي چون به دليل ورشكستگي خونه نداريم فعلا يك شب ك در دسترس نبود و اين جوري شد!!!با وجود اينكه قرص مارلين خوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان راهي نيست كه پريود بشم؟!؟دو روزه عرق رازيانه ميخورم!ميگن قاعده اوره!!!

اگه باردار بتشی سقط میشه گناه داره نخور روزیت بوده خدا بهت لطف داره اگه باردار باشی آنکس دندان دهد نان دهد ناراحت نباش توکل کن هر چی خیرهالبته خودت بهتر میدونی شرایطو ولی اگه واقعا قصد بارداری نداری جلوگیریت سفت وسخت باشه که اینجور نشه

اگه باردار بتشی سقط میشه گناه داره نخور روزیت بوده خدا بهت لطف داره اگه باردار باشی آنکس دندان دهد ن ...

ناراحت نيستم و همسرمم با دمش گردو ميشكنه و از خداشه!!!

ولي من ازونام كه معتقدم به عنوان يك ادم معقول و منطقي بايد شرايط نسبتا مهيا باشه تا بچه دار بشم!!!بچه بايد شريك خوشبختي والدينش باشه نه مشكلات و بدبختي شون!!!

اگه باردار بتشی سقط میشه گناه داره نخور روزیت بوده خدا بهت لطف داره اگه باردار باشی آنکس دندان دهد ن ...

جلوگيريم از سفت و سختم اونورتره!!!ميگم كه الان شرايطم جوري بود كه دسترسي به ك ان دوم نداشتم ولي قرص مارولين خوردم

حاالا شایدم باردار نباشی استرس نداشته باش چند روز دیگه بی بی چک بازار اگه باردار بودی ان شالله خدا برکت و به زندگیت بباره مشکلاتت حل شه بچه هم شیرینی زندگیه با اومدنش خدا خیلی به ادم کمک میکنه ۰توکل کن