2777
2789
عنوان

امشب بدجوری دخترمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 60 پست

کاش بیدارش کنی 

تا صبح چطور دلت میاد صبر کن 

الهی بمیرم 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید 🥺❤😍

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

به عنوان یه دختری که یروزی بچه بودم مادرم کتک میزد 

ثانیه به ثانیه توذهنمه و هیچ وقت نبخشیدم  

چجور دلت اومد؟چقدر سنگدلی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اخه چرا میدونی چقدر ناراحته میشه فردا از دلش در بیاری🌹

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

چرا زدی؟

غروب توکوچه رفته با دوستاش بازی امد خونه هی نق زد که فلان اسباب بازی میخام دست دوستاش دیده منم 

انقدر تو این زندگی فشار رومه و فکرم درگیر مشکلات زندگیه 

از یه طرف صاحب خونه از تهران امده میگه تا کی مراعاتتو کنم 

منم از تهران میام جای ندارم برم بفکر جای باش 

دست خالی وخونه خالی نق نق بچه 

شروع کردم کتک زدنش

غروب توکوچه رفته با دوستاش بازی امد خونه هی نق زد که فلان اسباب بازی میخام دست دوستاش دیده منم انقدر ...

هر دوتون حق دارید 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خانم قشنگ

آخرین شب ماه مبارک رمضان

ماه رحمت و مغفرت 

بابا امام زمان زنده هست

صدات رو میشنوه، برو در خونش، صادقانه به جای نی نی سایت باهاش حرف بزن، انگار روبروت نشسته، حجاب کن و اول سلام بده، به خدا صدات میشنوه

قدیم مردم میرفتن در خونه ی اهل بیت هر چقدر بد بودن یه کمکی یا پولی اهل بیت بهشون میدادن

بابای امام زمان سر نماز انگشتر به گدا داد

برو در خونه ی امام زنده و شنونده ،بگو امشب چی شد، بگو بیرون رفتی پول نداشتی، براش تعریف کن، 

به خدا قسم میشنوه، هر چی می خوای بهش بگو، این شبهای آخر ماه رحمت خد،ا برات دعا کنه

به عنوان یه دختری که یروزی بچه بودم مادرم کتک میزد ثانیه به ثانیه توذهنمه و هیچ وقت نبخشیدم چجور دل ...

بخدا اگه بدونی چقدر فشار روم بود بخدا اگه اون لحظه یه تیغ جلو دستم بود رگ خودمم میزدم 

من خودم با بدبختی و آوارگی بزرگ شدم دلم نمیخاد بچم درد بکشه تو عذاب باشه ولی چه کنم 

بخدا اگه بدونی چقدر فشار روم بود بخدا اگه اون لحظه یه تیغ جلو دستم بود رگ خودمم میزدم من خودم با بدب ...

چی بگم ....

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!