2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نام خدا قابلمه و اجاق گاز، من تستر oven دارم والا یه بار بختم البته بلد نبودم خراب کردم

با قابلمه چطور میپذی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

با قابلمه چطور میپذی

کیک با قابلمه با شعله خیلی کم ۴۰ دقیقه یا حدودا ۵ دقیقه بافتش عالی میشه ، اگر خواستی دستورشو برات بفرستم

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

کیک با قابلمه با شعله خیلی کم ۴۰ دقیقه یا حدودا ۵ دقیقه بافتش عالی میشه ، اگر خواستی دستورشو برات بف ...

آره ممنون مخام فر بخرم هنوز پولشو ندارم فقط بخاطر پخت کیک مخام بخرم اونم خیلی گرونه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

آره ممنون مخام فر بخرم هنوز پولشو ندارم فقط بخاطر پخت کیک مخام بخرم اونم خیلی گرونه

عزیزم بهت دستورشو میفرستم حتما، نمیخواد فکرشو کنی یه کیک خوشمزه درمیاد برات 

خب عزیزم 

اول یه قابلمه جنس خوب که نچسب باشه رو برمیداری خوب کف و دیواره های توشو کره مالی میکنی ، بعد یه قاشق ارد رو توی کل قابلمه که کره مالی کردی با الک میپاشی تا روشو کامل بپوشونه، ،میزاری کنار، (این از فر دست سازت) 

بهتره قابلما ات سایز ۱۸ اینا باشه نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچیک

مراحل اماده سازی مواد کیک

اول ۲ تا تخم مرغ رو میشکنی ،نصف لیوان شکر میریزی ، و یه قاشق چایخوری وانیل میریزی هم میزنی  انقدر هم میزنی تا کرمی و کشدار بشه به قدری که وقتی دستتو به مواد زدی دونه های شکر نیاد زیر دستت، اگه همزن برقی داری ۴ دقیقه بزنی بسه اگه دستی ۱۰ دقیقه بزن ، حتما هم حین هم زدن دور گیری کن که بوی زهم تخم مرغ نده،

حالا یک سوم لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر ،اگه نداشتی آب بریز در حد مخلوط شدن مواد هم بزن، حالا یه لیوان ارد قنادی رو با ۱ قاشق پکینگ پودر طی دو مرحله به موادت الک  میکنی و در یک جهت هم بزن تا موادت کامل یک دست بشه  اینطوری پف کیک هنگام پخت نمیخوابه، برای اینکه کیکت بوی خوبی بده میتونی پوست پرتقال رندا کنی بریزی داخلش فقط پوست روش خیلی کم به سفیدی پرتقال نرسه، دخل موادت میتونی گردو خرد شده هم اضافه کنی