2777
2789
عنوان

لطافت زنونه ندارم

403 بازدید | 18 پست

میدونم ذاتی هم هست اما صدام بلنده استایل زنونه ندارم دلم میخواد تغییر کنم لحن خشنی دارم سیاست هیچی ندارم نمیدونم کلاسی هست برم یا چطور خودم رو تغییر بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس رو که نمیدونم ولی خیلی چیزا هست که میوتی یاد بگیری از طرز حرف زدن تا راه رفتن 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چطوری یاد بگیرم؟

یه عالمه بیلم آموزشی هست ولی در کل 

آروم و با نرمی صحبت کن، گشاد راه نرو🤣😑ببخشید ها البته

قدم قدم مث مدل ههاا

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

کلاس رقص برو 

استایلتو عوض کن 

اکسسوری ظریف استفاده کن 

لباس های دخترونه و رنگ روشن بپوش 

روی زبان بدنت کار کن

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

خودت باید خودتو تغییر بدی

رو ایرادهایی که فکر میکنی داری کار کن تا یواش یواش برطرف بشه

دنبال سیاست زنونه هم نباش عقلتو به کار بگیر.

از وقتی همه درگیر اینستا و سایر فضاهای مجازی شدن دنبال سیاست هستن

حالا سیاستشون چیه؟؟حاضر جوابی گستاخی بی محلی زنی که خرج نداده ارج نداره و.........

اینا همه رو بریز دور خودت باش بزار عقلت فرمان بده کجا چه رفتار مناسبی داشته باشی 

به خودت برس،به هر حرفی اهمیت نده،توهر رابطه ای وارد نشو،صبور باش،احترام دیگران رو داشته باش و..... اینا ازهر سیاستی بهتره

مردای اطرافت روحیه حمایتگری و فراهم کنندگی نداشتن؟

انرژی زنانه و مردانه مکمل همدیگه ن. اگه مردای اطراف آدم روحیه مردونه داشته باشن ( منظورم سخت گیری و گیر دادن نیست بلکه حمایتگری و فراهم کنندگیه) خود ادم خود به خود تو انرژی زنانش قرار میگیره. شما یا مردای اطرافت خیلی مردونه نبودن یا زنای اطرافت زنانگی و لطافت کافی نداشتن که الگو بگیری

منم لطافت زنانه ندارم ولی عوضش تا دلت بخواد لطافت بچگونه دارم صدامم شبیه خاله شادونه ست

چقدر خوب  من مادرمو همسرم خیلی بهم تذکر میدن که ارام صحبت کن اما دست خودم نیست 

من بدنم زیادی استخوانای بزرگی داره چاقم و استخوانی اندازه ی گاوی دارم اصلا سینه ام خیلی پهنه بالا تنه بزرگ پایین تنه عین چوب خشک و لاغر و استخون گاوی هستم،پوست سبزه موی زائد رو چونه و زیر گردن با اینکه همش ۲۹ سالمه از ۱۴ سالگی اینجوری درشت و بد شکل بودم بخاطر بهم ریختگی هورمونی