2777
2789
عنوان

طول سرویکس31 در سنوی آنومالی

111 بازدید | 16 پست

خانما طول سرویکس تو سنوی آنومالی 31  زده... ویزیت انلاین دکتر گرفتم... بهم گفت استراحت داشته باش و شیاف پروژسترون استفاده کن ولی نگفت سنوی واژینال بدم... به نظرتون دکترم درست گفته یا نشون یه دکتر دیگه بدم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوبی ولی ماه آخر خطرناک میشه بچه خیلی پایین میاد فقط استراحت کن بزا بهت فشار نیاد من۳۳ بودم ولی خیلی رعایت میکردم چیزی نشد فقط بچم خیلی پایین بود ماه آخر به سختی راه میرفتم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
سونوی واژینال تو بارداری ندین بهتره

منم شنیدم سنوی واژینال تو بارداری خوب نیست. ولی یه طرف میترسم طول سرویکسم خیلی پایین تر باشه... چون دکتر سنو گفت.... طول سرویکس تو سنوی شکمی دقیق نشون نمیده.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان خوبی ولی ماه آخر خطرناک میشه بچه خیلی پایین میاد فقط استراحت کن بزا بهت فشار نیاد من۳۳ بودم ولی ...

سنوی واژینال دادی ؟  یا از رو شکمی 33بود؟؟ استراحت مطلق داشتی تا ماه آخر؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سنوی واژینال دادی ؟ یا از رو شکمی 33بود؟؟ استراحت مطلق داشتی تا ماه آخر؟

شکمی بود من از واژینال میترسیدم استراحت مطلق نبودم فقط غذامو درست میکردم دیگه هیچکار نمیکردم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
منم شنیدم سنوی واژینال تو بارداری خوب نیست. ولی یه طرف میترسم طول سرویکسم خیلی پایین تر باشه... چون ...

حالا استراحت کنید شیاف هم بزنید یک مقدار پاها رو موقع استراحت بالاتر از بدن قرار بدین درست میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️