2777
2789
چرا عزیزم اتفاق خاصی افتاده که اینجوری شدی؟

آره وقتی ک بابام فوت شد من دانشگاه بودم و هیچ کس بهم خبر نداد و همه سعی داشتند ک عادی رفتار کنند وقتی دیدم ک ی هفته شده اما بابام ن بهم زنگ زده ن جواب تلفنم رو میده و از اون جایی ک دلم بد شور افتاده بود بی خبر رفتم خونه وقتی رسیدم خونه با دیدن بنر ها و پارچه های سیاه حس کردم از درون یخ کردم و از حال رفتم چهار روز کامل بی هوش بودم و دیگه ب مراسم هفته بابام هم نرسیدم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با رضا ازدواج نمیکنه؟

رضا میره عضو فرقه های درویشی میشه که رابطه با زنو مانع رسیدن به خدا میدونن به پری میگه با من خوشبخت نمیشی برو ازدواج کن پری خیلی پافشاری میکنه که نه فقط تو. اما رضا قبول نمیکنه میگه ازدواج کن. همون پسر سوپر مارکت محله اشون تو اون موقع میاد خواستگاری و همه چی دست به دست هم میده پری با اون پسر که مهدی بوده عقد میکنه و رابطه برقرار میشه. بعدش رضا پشیمون میشه به پری میگه من اشتباه کردم طلاق بگیر پری هم قبول نیکنه کلی با خانواده بحث میکنه که تو این زمان یه روز رضا رو میبینه رصا میفهمه اینا رابطه داشتن ناراحت میشه و بعد از یکی دو روز بیخبری متوجه میشه رضا خوکشی کرده.

لا تقنطوا من رحمت الله

[QUOTE=52343255]چرا با رضا ازدواج نمیکنه؟[/QU

رضا بخاطر اون فرقه میگفت ک دیگه حاضر نیست با پری ازدواج کنه و  اصرار داشا ک پری ب یکی از خواستگاراش جواب بده اما تا اون موقغ کنارش میمونه مامان مهدی میاد ب پری میگه خودت جواب رد بهش بده وقتی دوباره میان و باهم صحبت میکنند مهدی ب دروغ جلو همه میگه ک پری قبول کرده پری هم فک میکنه اینطوری میتونه ی مقدار با روان رضا بازی کنه و رضا رو راضی کنه ک ازدواج کنند اما رضا دیگه بهش توجه نمیکنه حتی تا سر سفره عقد هم منتظرش بود اما هیچ اتفاقی نیفتاد و بله رو ب مهدی داد

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️