2777
2789
عنوان

نیاز جنسی دختر مجرد

4612 بازدید | 127 پست

من ۲۰ سالمه اما هیچ وقت هیچ نیاز جنسی رو در خودم حس نکردم

حتی یه کسی میگه من نیاز جنسی دارم، درک نمی‌کنم راجع به چی صحبت می‌کنه

حتی به شدت از رابطه می‌ترسم و اگر مطلبی راجع بهش بخونم، پاهامو جمع می‌کنم و احساس می‌کنم زیر دلم درد می‌گیره

یا مثلاً گاهی می‌شنوم دوستام پور.ن می‌بینن، من میگم آخه چجوری آدم همچین چیزی رو می‌بینه، من حس خیلی بدی می‌گیرم

شما در دوران مجردی، همچین نیازی داشتید؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اره داشتم مخصوصا بعد ۱۸ سالگی احساسش کردم

من اصلاً انگار نه انگار

ممکنه مشکلی داشته باشم؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

هنو زوده برا ۲۰ سال

😐😐 از نه سالگی به بعد وجود داره 😐😐

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اینکه حس نداشته باشی فرق میکنه با اینکه بدت بیاد 

اولیه طبیعی میتونه باشه ولی دومی معمولا یه مانع ذهنی وجود داره براش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

همین که فیلم های اون جوری نبینی خوبه دیگه تو کار خوبی میکنی چه نیازی خست دختر مجرد تو خودش نیاز جنسی رو فعال کنه  حتی متاهل ها هم نباید ببینن  افرین به شما👏👏👏👏

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من اره داشتم مخصوصا بعد ۱۸ سالگی احساسش کردم

من اصلاً انگار نه انگار

ممکنه مشکلی داشته باشم؟!