2777
2789
عنوان

پسرم چهار سالشه هنوز شیشه میخوره

97 بازدید | 14 پست

و تا همبن ۳ روز پیشم پوشکش میکردم برا دستشویی شماره ۲ 

چون خیلی لج می‌کرد و نمی‌رفت دستشویی 

روز اول انققققدر تو خونه دوید جیعععغ و داد و گریه که پوشکم کن دستشویی کنم نکردم انقد مجبورش کردم بره دستشویی تا امروز که کانل یاد گرفته 

الان شیشه شیرش بگیرم راحت میشم 

اونم با همون روش ازش بگیر پسرها به شدت لجبازن بایستی در مقابل خواسته شون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب بگیر دیگه بنده خدا چرا خودتو عذاب میدی تو دو سال پیش باید شیشه رو میگرفتی سال قبلم یا حتی زودتر پوشکو 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیشه چه اشکالی داره خب

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

خب بگیر دیگه بنده خدا چرا خودتو عذاب میدی تو دو سال پیش باید شیشه رو میگرفتی سال قبلم یا حتی زودتر پ ...

متاسفاته مشکلات روحی زیاد داشتم افسردگی حاد دارم و خیلی سهل‌انگاری کردم 

گذاشتم بخوره فقط تنها باشم گریه کنم

حرف دلمو زدی انقد لجبازه بخدا کوفتم کرده همه چیو هیچی از زندگیم‌نمبفهمم

کاملا درک میکنم منم همین ام باپسرم روبروی لجبازیش مقاومت میکنیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وقتی از پوشک می گیری دیگه به هیچ وجه نباید پوشک کنی.

دیگه نکردم روز اول از ۶ صبح تا ۹ شب خودشو نگهداشته بود اتقققددددر جیغ زد پوووششک پوشک همسایه فک کرده بود دارم میزنمش  دیگه شب منفجر شد پرید دستشویی انقد براش آفرین گفتم تشویق کردم الان کامل یاد گرفته 

دیگه نکردم روز اول از ۶ صبح تا ۹ شب خودشو نگهداشته بود اتقققددددر جیغ زد پوووششک پوشک همسایه فک کرده ...

خیلی خوبه همین پیش برو دیگه اصلا پوشک نکن. شیشه شیرش هم یکروز ناپدیدش کن دیگه مجبوره از لیوان بخوره.