2777
2789
عنوان

خانمایی ک کروم زدن‌رو ناخون

282 بازدید | 27 پست

خوب مونده  ؟ نپریده یا خراش نیوفتاده ....دو بار چهار پنج سال پیش پودر کروم زدم بعد ده‌روز ی جاهاییش میرف بد میشد دیگه هیچوقت نزدم حالا هفته بعد ترمیم دارم دوس دارم کروم بزنم خوب مونده مال شما ؟

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سری دوم هست میزنم ولی دیگه نمیزنم به درد مامانهای که کار خونه زیاد دارن نمیخوره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اتفاقا منم ۲۰ میخوام برم کروم بزنم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من برای عید زدم ولی نوکهاش رفته و زشت شده نزنی بهتره

میشه عکسشو بذاری 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

برا عید زدم زشت شده

عکسشو بذار

چون خیلی براقهیه ذره خراب بشه کاملا معلومه

اره اگه‌ بمونه خوبه تا موقع ترمیم ب ناخن کارم الان گفتم میمونه گفت کارای ضربتی نکن اخه من تو مسافرت زدم قبلا هیچ کاری نمیکردم پرید افتضاح شد 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

اصلا توعکس مشخص نیست ولی پریده نوک ناخنام کرومش

من فرنچ سفید زدم یدونش نوکش پرید ...