2821
2789
عنوان

جان سخت😭

170 بازدید | 18 پست

از اول تا اخرش گریه میکردم چرا اینطوریش کردن😭😭

نگار بدا اینکه بهش تج.اوز نشه پرید تو چاه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مار توی چاه

موش 😭😭😭😭😭😭😭 

اعدام فرزاد😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره این قسمت ، کِسلی و یکنواختی قسمتای قبل و شست و برد

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

غمگین بود بازیگرای اصلی مردن. بد شد دیگه  ای کاش زنه منصرف شه بگه فرزادو بیارن پایین هر چن طناب دور گردنش بود

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

کی میخواست بهش تجاوز کنه فرزاد اعدام شد؟

اعدام شد

رفتن چاهو پیدا کردن یه پسره باهاشون بود اون همه رو کشت انداخت تو چاه 

داشت لخت میشد نگار خودشو انداخت تو چاه مرد😭😭😭

الان فقط اشکان تو چاه زندس ولی کسی نی کمکش کنه دورشم مار موش و کرم😭😭😭سردرد گرفتممم

همشون مردن فقط هانیه زنده موند ،افشینم فکر نکنم زنده بمونه

افشین کیه؟ اشکان منظورته؟

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بعید میدونم یارو فرزاده اعدام شه اگ اینطور بود قسمت اخر میسد کلا حتما خواب مبدیده توهم میزده یاهرچی ممکنه رضایت بدن و زنده بمونه

ولی درکل سریال مزخرفی بود

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

پاهاش تکون میخورد داشت جون میداد

میگم دیگ دور گردنش بود خفه شد بدبخت هعی اگ زنده هم میوند از عذاب وجدان مییمرد دوستاش و عشقش ب خاطر این رفتن دنبال الماس و مردن

کی میخواست بهش تجاوز کنه فرزاد اعدام شد؟

طناب دور گردنش بود زیر پاشو خالی کردن پاهاش تکون میخورد

بعید میدونم یارو فرزاده اعدام شه اگ اینطور بود قسمت اخر میسد کلا حتما خواب مبدیده توهم میزده یاهرچی ...

قسمت بعد شاید اخر باشه میگفتن هس حالا نمیدونم