2777
2789

افتضاحه

من قسمت یک و‌ نصف دو دیدم دیگه ندیدم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی نمک شده دیگه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

از موقعی ک پایتخت شروع شد کل تاپیکا شده پایتخت ی سریا میگن خوبه ی سریا میگن بده چن بار تو تاپیکا دعوا شد اصن. خوشتون میاد یا بدتون میاد نیاز نیس تاپیک بزنید ک یا ببینید حال کنید یا نبینید اواقات فراغتو با چیز دیگ پر کنین. الان ی عده میان میگن خوبه ی عده میگن بده باعث دعوا میشه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من ک خوشم اومد درسته مثل قبل نیس ولی خب از بقیه سریال هایی ک تلویزیون میده بهتره

به نظر من که دودکش با اینکه تکراری بازم قشنگ تره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

چقد همه چیزو نقد میکنید..

یه ساعت از وقتو پر میکنه ، ببینید بره دیگه☹️

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عه نمیدونستم اونقدر مهمه که سرش دعوا میشه😁

اره والا چن روز پیش داشتن میخوردن همو

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم